NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Γιάννης Αλίρης: Εκφράζω την ευαρέσκειά μου στον Γιώργο Γεωργαντά για το γραφείο των ΕΛΤΑ Γουμένισσας

Τα προβλήματα στην πολύπαθη Γουμένισσα διαδέχονται το ένα το άλλο. Πολλά από αυτά επιλύονται μετά από προσπάθεια και την συνδρομή των κατά καιρούς θεσμικών παραγόντων.

Περαστικά


Τον ελαφρό τραυματισμό της δημοτικής συμβούλου Κιλκίς Ελένης (Λένας) Αναστασιάδου στοίχισε την Πέμπτη 25.3.21 σύγκρουση του αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε, με άλλο όχημα, στην διασταύρωση των οδών Ε.Βενιζέλου και Ευρώπης, στο ύψος του 3ου δημοτικού σχολείου.

Η κ.Αναστασιάδου διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου της παρασχέθηκε η ενδεδειγμένη φροντίδα, και εντός της σήμερον αναμενόταν να λάβει εξιτήριο.

Περαστικά και ταχεία πλήρης αποκατάσταση.

Ο δήμος Κιλκίς τίμησε την επέτειο της εθνικής μας παλιγγενεσίας


Ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς

Παραμένουν τα ΕΛΤΑ στη Γουμένισσα με παρέμβαση Γεωργαντά


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

 

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γουμένισσας Στέλιος Τάτσης, οι Αντιδήμαρχοι Αθανάσιος Τζούρτζος και Βαγγέλης Νίτσης και οι

Ελληνικές σημαίες σε όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου Κιλκίς



Στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης ο Δήμος Κιλκίς διέθεσε ελληνικές σημαίες σε όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου με την παράκληση να τις αναρτήσουν σε εμφανές σημείο των αθλητικών τους εγκαταστάσεων, ως ιστορική υπόμνηση των ηρωικών επιτευγμάτων του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα και της θυσίας των αγωνιστών του ΄21.

Δυναμική και ανθρώπινη η παρουσία του Συλλόγου "Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς"



Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
 
Ο "Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς" την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας και ανήμερα της 25ης Μαρτίου θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές Πακέτων Αγάπης στις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες.