NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Ο Θ. Τιρεκίδης κοντά στις τοπικές αθλητικές ομάδες



Θ. Τιρεκίδης: "Η στήριξη στις τοπικές αθλητικές ομάδες, συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου. Έτσι, αποδεικνύουμε το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για το μέλλον των νέων μας".

Tελικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στο νομό Κιλκίς

 



Συνολικά 2.525 μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ έσπευσαν να ψηφίσουν σήμερα Κυριακή, πρώτη ημέρα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου, στα πέντε Εκλογικά Τμήματα που στήθηκαν στο ν. Κιλκίς σε Κιλκίς, Καμπάνη, Χέρσο, Πολύκαστρο και Γουμένισσα. 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (6/12/2021)



Ζητείται 
κοπέλα υπάλληλος, με δίπλωμα οδήγησης κατά προτίμηση, για εργασία σε εταρεία καθαρισμού. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 23410 27583 - 6944560499

(Video) Κοινή περιοδεία προέδρου ΕΛ.Γ.Α Ανδρέα Λυκουρέντζου και Γ. Γεωργαντά στο νομό Κιλκίς


Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) Ανδρέας Λυκουρέντζος επισκέφθηκε τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 το Κιλκίς, έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή του Νομού, Γιώργο Γεωργαντά. 

Συλλυπητήρια Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς για το θάνατο του Αθανασίου Πάγκου



Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον χαμό του αγαπητού συναδέλφου Αθανάσιου Πάγκου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και τους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη.

Επίσκεψη «ΒηματίΖΩ» στο Μητροπολίτη Κιλκίς


Δελτίο τύπου «ΒηματίΖΩ»
Την Παρασκευή 03.12.2021 και ώρα 15:00, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κιλκίς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίος, μας υποδέχθηκε, με ιδιαίτερη θέρμη, ωφελούμενους, εργαζόμενους και μέλη του Δ.Σ, του Κέντρου