NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Γ. ΦΡΑΓΓΙΔΗ

 


       Εκφράζω τον θαυμασμό μου και  συγχαίρω στους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς για την κατάκτηση  του πρώτου Πανευρωπαϊκού βραβείου στο διαγωνισμό καλύτερης  μαθητικής εικονικής επιχείρησης «Microgreens- Magicgreens» , στον οποίο συμμετείχαν 40  μαθητικές επιχειρήσεις απ’ όλη  την Ευρώπη.

 Η πρωτοπόρα και σύγχρονη ιδέα που υλοποιήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες με την καθοδήγηση και υποστήριξη των καθηγητών τους κ. Σταύρο Κατσαρώνα και κ. Ελένη Σιδηροπούλου αποτελεί επιβράβευση ,έμπνευση και παράλληλα ώθηση για τα παιδιά του νομού Κιλκίς, αλλά και για την μαθητική νεολαία της Χώρας στέλνοντας μήνυμα για συνεχή προσπάθεια και προοπτική επιτυχιών  στο μέλλον. Η διάθεση και η προσπάθεια για καινοτομία, σε νέες ηλικίες, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την Ελληνική κοινωνία και δείχνει τον δρόμο για ευκαιρίες που αναδεικνύονται με την χρήση των νέων διαδραστικών τεχνολογιών.

 

Βουλευτής ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής

 

Γιώργος Φραγγίδης

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς στο 2Ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς για την βράβευσή του ως η καλύτερη μαθητική επιχείρηση της Ευρώπης

 

Με θάρρος, έμπνευση και πίστη στις δυνάμεις τους οι μαθητές και οι καθηγητές του Σχολείου έγραψαν το νικητήριο επίλογο, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο ως η καλύτερη μαθητική  επιχείρηση της Ευρώπης.

Το Δικαστήριο της ΕΕ δικαίωσε την Ελλάδα για τη «φέτα» - Γεωργαντάς: Η «φέτα» αποτελεί κεφάλαιο στις εξαγωγές της Ελλάδας


Το Δικαστήριο της ΕΕ έκρινε ότι η Δανία παραβιάζει το νόμο επιτρέποντας σε τυροκόμους της να πωλούν τυρί με την ένδειξη «φέτα» σε τρίτες χώρες.

Στην κορυφή της Ευρώπης η μαθητική εικονική επιχείρηση Microgreens-Magicgreens από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

 


Δείτε τη βράβευση ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνο
Δήλωση Ανδρέα Βεργίδη
Τα θερμά του συγχαρητήρια στην μαθητική εικονική επιχείρηση Microgreens-Magicgreens από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς που κατέκτησε το πρώτο πανευρωπαϊκό βραβείο στο διαγωνισμό καλύτερης μαθητικής επιχείρησης της

Ολοκληρώνεται η διανομή των 817 κάδων απορριμμάτων στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Κιλκίς

 


 Από τις Κοινότητες και τους οικισμούς ξεκίνησε η διανομή των 817 νέων κάδων απορριμμάτων, τους οποίους προμηθεύτηκε ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού του για τη βελτίωση των συνθηκών καθαριότητας και την ανανέωση του αστικού του εξοπλισμού.

Πλένονται και καθαρίζονται οι πράσινοι κάδοι

 


Μια πιο φρέσκια όψη στους πράσινους κάδους απορριμμάτων έδωσε ιδιωτικό συνεργείο, εξουσιοδοτημένο από το Δήμο Κιλκίς, στο οποίο ανατέθηκε η πλύση και απολύμανσή τους σε όλα τα χωριά των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου πλην της πόλης του Κιλκίς.  

Νέο στρώμα για άλμα εις ύψος στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς

 

Ένα κατακόκκινο στρώμα, πραγματική πρόκληση για τους αθλητές του άλματος εις ύψος, βρίσκεται στο κέντρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κιλκίς.