NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

 Ξεπεράστηκαν οι 10.000 εμβολιασμοί, στο Κιλκίς.

 

 Image.jpeg


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, επισκέφθηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου.

Δικαστικό Μέγαρο στο Κιλκίς, μετά από 45 χρόνια


Φωτογραφία αρχείου (Νοεμβρίου 2019):
Ο Γ. Γεωργαντάς 
με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

Εγκρίθηκε, σήμερα, από τη Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, η αίτηση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για την υπαγωγή στο Νόμο 3389/2005, του έργου για την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου, στο Κιλκίς.

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές της πόλης του Κιλκίς, την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021



Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

Δημιουργείται Πρότυπο Γυμνάσιο στο Κιλκίς;



Με σοβαρές αξιώσεις διεκδικεί το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς το χαρακτηρισμό του, ως πρότυπου Γυμνασίου Κιλκίς. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της διεύθυνσης του Σχολείου στη σχετική ανοικτή πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας, φαίνεται να κερδίζει έδαφος καθώς πληροί όλα τα κριτήρια, και όπως όλα δείχνουν τα νέα θα είναι ευχάριστα.

Σοκ στο Μυριόφυτο Κιλκίς: 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 63χρονο θείο του


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 12 Μαρτίου η τοπική κοινωνία του Μυριοφύτου Κιλκίς, μετά από τη δολοφονική επίθεση 28χρονου νεαρού στον 63 ετών θείο του. Το περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το μεσημέρι σε χωράφι της περιοχής. Ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν γνωστός στα κοινά, έφτασε νεκρός στο Νοσοκομείο Κιλκίς και έφερε πολλαπλές μαχαιριές. Ο 28χρονος συνελήφθη.

Κοπή Βασιλόπιτας στο Νοσοκομείο Γουμένισσας



Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας


Με την παρουσία μόνο των Διευθυντών Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Διοικητικής Υπηρεσίας, σε μία λιτή εκδήλωση, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid - 19, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Ηλία Ζάχαρη του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας και ανταλλάχτηκαν ευχές. 

Ο "Αθλος" Κιλκίς στηρίζει τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας



Δελτίο τύπου "Αθλου" Κιλκίς 
 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς και τα ΚΔΑΠ Άθλος ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Κιλκίς για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων συνανθρώπων μας στην Θεσσαλία, και κάνοντας κάλεσμα στα μέλη του αλλά και στον απλό

Έγινε η παραλαβή του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίου της ΠΕ Κιλκίς»

 



Στην οριστική παραλαβή του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίου της ΠΕ Κιλκίς» με τη χρήση αβαθούς γεωθερμίας κλειστού τύπου, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς.

Τα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και οι μαθητές τους σε αποκριάτικη διάθεση



Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

 Για τους περισσότερους ανθρώπους η φετινή αποκριά θα είναι διαφορετική, ίσως και λίγο μελαγχολική, καθώς μικροί και μεγάλοι θα την περάσουν στα σπίτια τους. Δε θα είναι εφικτό να υλοποιηθούν μασκέ πάρτι. Δε θα μπορέσει κανείς να ξεφαντώσει σε μια αποκριάτικη γιορτή φορώντας τη στολή του, ούτε να συμμετάσχει σε αποκριάτικη παρέλαση.