NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821


«Η Ιστορία αποτελεί πηγή έμπνευσης για το μέλλον. Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από η στιγμή που οι Έλληνες αποφάσισαν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους. Το νόημα του 1821 είναι μία λέξη: Ελευθερία.

"Ευχαριστώ την Αστυνομία του Κιλκίς, για την υποδειγματική της δουλειά..."

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Υπογράφει ο
Γιώργος Δημητριάδης
Ιδιοκτήτης εταιρείας αθλητικών ειδών με
έδρα το Κιλκίς
“Με την παρούσα επιστολή θα επιθυμούσα να απευθύνω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες τόσο προσωπικά στο Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με εκπροσώπους της Ένωσης Αδειούχων Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς



Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αδειούχων Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς.

Δικογραφία σε βάρος 4 ανδρών, για κλοπές σε περιοχή του Κιλκίς



Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 4 ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού το βράδυ της 17 προς 18 Μαρτίου 2021, παραβίασαν αποθήκη ημεδαπού σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσαν ρούχα και υποδήματα συνολικής αξίας 4.500 ευρώ.

Κυριακή της Ορθοδοξίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Κιλκίς


Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Κιλκίς, γιορτάσθηκε μια από τις πιο λαμπρές γιορτές, η Κυριακή της Ορθοδοξίας, με την παρουσία του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργου Γεωργαντά, και του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη.

 

VIO.KAR PLUS: Όταν καινοτομία–ανταγωνιστικότητα αποτελούν οικογενειακές αρετές και το ΕΤΠΑ προσφέρει τους πόρους

 

Όταν μια εταιρεία έχει ως προίκα την οικογενειακή παράδοση και στη στέρεη βάση της νοικοκυροσύνης προσθέτει τον διαρκή τεχνολογικό-καινοτομικό εκσυγχρονισμό και εμπλουτισμό της τότε η εταιρεία αυτή στο Κιλκίς έχει μαζί με το λαμπρό παρελθόν της ακόμα λαμπρότερο μέλλον. Και ονομάζεται VIO.KAR PLUS.

Θρακική Εστία Κιλκίς: 200 χρόνια Ελλάδα - 200 χρόνια Ελευθερία



Δελτίο τύπου 
Θρακικής Εστίας Κιλκίς 

“Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 ήταν η ένοπλη εξέγερση των Ελλήνων έναντι του οθωμανικού ζυγού και στρατού..”. Κάπως έτσι ξεκινά να διδάσκεται η ιστορία, η απελευθέρωση από τα 400 χρόνια τουρκικού ζυγού. 200 χρόνια μετράμε φέτος από την ημέρα εκείνη που σήμανε την αρχή της ελευθερίας.