NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Κιλκίς: Εγκρίθηκαν 559 αιτήσεις του προγράμματος τηλεοπτικής κάλυψης των «Λευκών Περιοχών».

 



Προχωρά άμεσα και απρόσκοπτα το πρόγραμμα τηλεοπτικής κάλυψης για τις «Λευκές Περιοχές», με τις εγκεκριμένες αιτήσεις στο Νομό Κιλκίς να φτάνουν ήδη τις 559, ενώ και η εγκατάσταση των κεραιών και του λοιπού ευρυζωνικού εξοπλισμού, ολοκληρώνεται.

Ο δάσκαλος δεν είναι πια εδώ. «Έφυγε» ο Χρήστος Κυμπαρίδης


Ο δάσκαλος δεν είναι πια εδώ. «Έφυγε» ο Χρήστος Κυμπαρίδης

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος Χρήστος Κυμπαρίδης, ο άνθρωπος που συνδύασε το φιλέρευνο πνεύμα, τη γνώση, την ανθρωπιά και τη γλυκύτητα του χαρακτήρα του σε ένα ανεπίληπτο βίο.

Πιστοποιημένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς



Ανακοίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού 
Κιλκίς 
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός υλοποιεί σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, σε εργαζόμενους συλλόγων, σωματείων, ομάδων και εταιρειών αλλά και πολίτες, τα οποία πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές.

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στον Α.Σ. "Άθλος" Κιλκίς


Παιδιά και εμβολιασμός



Μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί περισσότερα από 37.000 παιδιά και έχουν κλείσει ραντεβού 73.000 παιδιά. Υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για τον εμβολιασμό παιδιών 5-11 ετών σε όλη τη χώρα. Άνοιξαν επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα και τις επόμενες μέρες θα δοθούν περισσότερα ραντεβού, κυρίως στην Αττική.

Απαλλαγή των νέων από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας



Απαλλαγή από τα τέλη κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας έχουν από χθες οι νέοι ηλικίας 15-29 ετών, καθώς τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Οικονομικών έθεσαν σε λειτουργία το mobilefees.gov.gr, όπου οι νέοι ηλικίας 15-29 ετών μπορούν να δηλώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στο Μητρώο Δικαιούχων Απαλλαγής Τελών Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας και Καρτοκινητής Τηλεφωνίας (Μη.Δ.Α.Τε.), ώστε να απαλλάσσονται από τα τέλη κινητής και καρτοκινητής.

4.784 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα σχολεία

 


Σε 4.784 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών, 3.576 εξ αυτών με συμβάσεις τρίμηνης διάρκειας και 1.208 αναπληρωτών (γενικής εκπαίδευσης, μαθητείας, ψυχολόγοι/κοινωνικοί λειτουργοί) με συμβάσεις ως τη λήξη