NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τους εργαζόμενους των δομών της ΚΔΕΚ

 



Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται στις δομές της προγραμματίζει την Πέμπτη 26 Μαϊου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ)

Η Γυναίκα στα ακριτικά άσματα του Εύξεινου Πόντου

 



Η Γυναίκα του Εύξεινου Πόντου, με τη μορφή της κυρ Ερής, ή της Κάλης εξυμνείται για την ομορφιά, το ψυχικό σθένος αλλά και το πνευματικό της κάλλος στα ακριτικά άσματα του Πόντου. 

Ολυμπιακός Πολυκάστρου

 

 

  Διακρίνονται όρθιοι: 1 Βασίλης Γ. Γεωργιάδης(Βόϊντοφ), 2 Ιωακείμ Ι.

Έργο ανάδειξης του οικοσυστήματος «Γαλάζια λίμνη/Καταρράκτες-Κούπα» από την Π.Ε. Κιλκίς

 

Έργο ανάδειξης του οικοσυστήματος «Γαλάζια λίμνη/Καταρράκτες-Κούπα» από την Π.Ε. Κιλκίς

Την χρηματοδότηση του έργου σηματοδότησης του δασικού μονοπατιού στην περιοχή «Γαλάζια λίμνη/Καταρράκτες-Κούπα» εξασφάλισε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδιασμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ανάδειξη και την προβολή σημείων εξαιρετικού φυσικού κάλλους.

Η Επιμορφωτική Κιλκίς υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα με πιστοποίηση για τους επιτυχόντες ανέργους ηλικίας 30-49 ετών του προγράμματος Voucher


Η Επιμορφωτική Κιλκίς υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα με πιστοποίηση για τους επιτυχόντες ανέργους ηλικίας 30-49 ετών του προγράμματος Voucher

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ Μ.Ε.Π.Ε.-Κ.Δ.Β.Μ. υλοποιεί στο Κιλκίς και στο Πολύκαστρο Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης στο πλαίσιο της Πράξης: «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30-49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής».

Αποσύρθηκαν από το δημόσιο χώρο παλιά εγκαταλελειμμένα οχήματα

 


Στην απομάκρυνση εννέα εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της πόλης προχώρησε εξουσιοδοτημένο από το Δήμο Κιλκίς συνεργείο με σκοπό αφενός να απελευθερωθεί δημόσιος χώρος και αφετέρου να αφαιρεθούν από αυτόν οι μικρές εστίες μόλυνσης που προκαλεί η μακροχρόνια παραμονή τους.

Δήμος Κιλκίς και KLEEMANN συνεργούν για την καθαριότητα στο περιαστικό δάσος Αγίου Γεωργίου


Ο Δήμος Κιλκίς και η εταιρία ανελκυστήρων KLEEMANN γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, στο περιαστικό δάσος Αγίου Γεωργίου Κιλκίς, με οργανωμένη παρέμβαση αποψίλωσης και καθαριότητας.

‘’Νόστος ρίζα μ και κλαδί μ’’ στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου

 



   Με τη δραματική θεατρική παράσταση ‘’Νόστος ρίζα μ και κλαδί μ’’ από το θίασο ‘’ΤΕΜΕΤέρ’’ στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου  ανοίγει την Κυριακή 29 Μαϊου η πρώτη σελίδα των φετινών Ελευθερίων του Δήμου Κιλκίς.