NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΧΩΜΑ ΚΙΛΚΙΣ: Πράσινο φως για νέα διοργάνωση

 



Στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος βρέθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου ΧΩΜΑ Κιλκίς εκπροσωπώντας τον σύλλογο στις 18 & 19 Ιουνίου στην Αθήνα.

68 μέτρα φοροελαφρύνσεων και στήριξης των εισοδημάτων με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας

 


Αμέσως μετά την εκλογή της, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε σε φορολογικές μεταρρυθμίσεις ελάφρυνσης των βαρών για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στις διεθνείς αγορές ότι απελευθερώνει τις δυνάμεις της επιχειρηματικότητας, στηρίζει τις ιδιωτικές επενδύσεις και ενισχύει την κοινωνική συνοχή.

Πόλη και νομός Κιλκίς πενθούν γιά την απώλεια του Ι.Λιαρετίδη


Το χαμό του γνωστού μηχανικού και πολύ αγαπητού συμπολίτη Γιάννη Λιαρετίδη θρηνεί από σήμερα η τοπική κοινωνία του Κιλκίς, που έφυγε σε ηλικία 65 ετών. Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1957 στο χωριό Κεντρικό από προσφυγική οικογένεια, με καταγωγή από τον Καύκασο. 

Με επιτυχία ο Δρόμος Ηρώων 2022

 

Στο πλαίσιο των Ελευθερίων πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί ο ‘’Δρόμος  Ηρώων Κιλκίς’’. Με εκκίνηση και τερματισμό το Δημαρχείο Κιλκίς καλύφθηκαν τρεις διαδρομές: ο Δρόμος Ηρώων 10.500 μ, ο Δρόμος Υγείας 4.800 μ. και παιδικός αγώνας ΑμεΑ 1.000 μ.

Στους αγώνες έτρεξαν διακόσιοι αθλητές καθώς και πολυμελή αντιπροσωπεία σαράντα αθλητών από το γειτονικό κράτος των Σκοπίων.

Τους αγώνες διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς με την υποστήριξη του Δήμου και της Κοινότητας Κιλκίς.


 

 

Παράταση προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ 2022- Υπεγράφη η απόφαση από τον ΥπΑΑΤ Γ. Γεωργαντά


Με βάση το χρόνο λειτουργίας και το ρυθμό εξέλιξης της υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ 2022, στη νέα πλατφόρμα στο gov.gr και τα αιτήματα

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις ζημιών για τις καλλιέργειες των αγροτών στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 ξεκίνησαν οι δηλώσεις ΕΛ.ΓΑ για τις ζημιές των καλλιεργειών που υπέστη οι αγρότες στο Δήμο μας, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Δρόμος Ηρώων στον Δήμο Κιλκίς