NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Την Παρασκευή αντί του Σαββάτου η ερχόμενη λαϊκή αγορά του Κιλκίς


Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου πωλητών λαϊκών αγορών νομού Κιλκίς λόγω εορτασμού των Πολιούχων της πόλης του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων το Σάββατο 28.11.20, η λαϊκή αγορά του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27.11.20

Μετατρέψαμε την κρίση σε ευκαιρία για επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού

Τι είναι ψηφιακός μετασχηματισμός;
  • Το gov.gr αποτελεί το μεγαλύτερό έργο των τελευταίων μηνών: από τις 501 υπηρεσίες έχουμε ήδη ξεπεράσει τις 710 και πολύ σύντομα θα έχουμε φτάσει τις χίλιες. Το πιο σημαντικό όμως εδώ είναι ότι οι πολίτες ανταποκρίθηκαν σε αυτή την πρωτοβουλία, εκδίδοντας ηλεκτρονικά πάνω από δύο εκατομμύρια έγγραφα – από τις νέες μόνο υπηρεσίες που δημιουργήσαμε – σε λιγότερους από επτά μήνες.

Οι Άγιοι Πεντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες, η Στρώμνιτσα και η μεταφορά τους στο Κιλκίς



Οι άγιοι Πεντεκαίδεκα ιερομάρτυρες, που τιμώνται ιδιαιτέρως και είναι πολιούχοι της πόλεως του Κιλκίς, ανήκουν στην ευρύτερη χορεία των αγίων της Εκκλησίας μας και ειδικότερα των μαρτύρων.

Και με τη βούλα της ΓΓΑ, ο "Αετός" Κιλκίς στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων



Δελτίο τύπου "Αετού" Κιλκίς

 

Στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τηρείται ηλεκτρονικό μητρώο, στο οποίο καταχωρούνται όλα τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία, τα οποία φέρουν την ειδική αθλητική αναγνώριση του άρθρου 8 του ν. 2725/1999 (Α΄ 121).

Θέση εργασίας στην ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ (22/11/2020)



Η ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ / KLEEMANN λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της στη διεθνή αγορά επιθυμεί να προσλάβει 
Business Analyst για τη Διεύθυνση Digital Innovation, στο Tμήμα Operational Excellence, στη βιομηχανική περιοχή Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ