NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΣΕ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΚΑΙ ΑΜΑΡΑΝΤΑ

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωναϊού και σήμερα διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν πριν λίγο σε δύο οικισμούς του Δήμου Κιλκίς από ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Ποδοσφαιρικός αγώνας - Κυριακή 23/05/2021 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς


 

Δωρεάν rapid tests σε άλλους έξι οικισμούς την επόμενη εβδομάδα


 


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) έχουν προγραμματιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα σε περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Και νέος κορωναϊός στο προσκήνιο;

Ακόμη δεν ξεμπερδέψαμε με τον έναν κορωναϊό (covid - 19) έρχεται στην επιφάνεια και άλλος και πάλι από την μακρινή Ασία; Αν είναι δυνατόν. Ο Θεός να μας φυλάξει. Ο ένας ήταν προερχόμενος από τις νυχτερίδες μας είπαν ο άλλος τώρα από τους σκύλους μας λένε; 

 

Ανακαλύφθηκε ένας νέος κορωνοϊός που προέρχεται από σκύλους - Πιθανώς μπορεί να μεταδοθεί στους ανθρώπους.

Με το 50% των εκθετών-πωλητών θα λειτουργήσει το Σάββατο η λαϊκή αγορά


 

 

Με το 50% της οργανικής της δύναμης θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 22 Μαϊου. Στη λαϊκή αγορά,που διεξάγεται με τη συμμετοχή πενήντα παραγωγών και πενήντα δύο επαγγελματιών πωλητών, ισχύουν τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα για την αποτροπή της διασποράς της Covid- 19, ήτοι:

Hλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης


 

H KΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ Εταίρος-Περιφερειακή Μονάδα του ΕΦΕΠΑΕ με χωρική και επιχειρησιακή αρμοδιότητα στις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Παράρτημα της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι η ΑΝΚΟ) ενημερώνει τις επιχειρήσεις εστίασης των Περιφερειών της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας ότι  ...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη μισή ... Ελλάδα σήμερα!!!

 


21 Μαΐου: Η Εκκλησία τιμά τη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

 

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

 

Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

 

Ἐγκαίνια του ιερού Παρεκκλησίου του Μεγάλου Βασιλείου


 
 
“Αγάπησε τους Αγίους, για να ελεηθείς από το Θεό δια μέσου αυτών· πόθησε τους Αγίους, για να κυριευθείς από τον πόθο να τους μοιάσεις”(όσιος Ησύχιος)