NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση του Γιώργου Γεωργαντά με την Πρόεδρο της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, στο πλαίσιο ανάληψης νέων αρμοδιοτήτων.

Συνάντηση του Γιώργου Γεωργαντά με την Πρόεδρο της ΗΔΙΚΑ ΑΕ, στο πλαίσιο ανάληψης νέων αρμοδιοτήτων
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΗΔΙΚΑ Α.Ε, στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων αρμοδιοτήτων που του ανατέθηκαν.

Συλλυπητήριο Γ. Γεωργαντά, για την απώλεια του Γιώργου Γίτσου



Συλλυπητήριο μήνυμα του Υφυπουργού και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά, για την απώλεια του Γιώργου Γίτσου

 

«Ο Γιώργος Γίτσος, δίδαξε, με την παραδειγματική στάση ζωής του, την αγάπη στον συνάνθρωπο, την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινότητα, την αξιοσύνη και, εν τέλει, το μεγαλείο του ανθρώπου.
Υποκλίνομαι στη μνήμη του και εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στη γυναίκα και τα παιδιά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Παιονίας που θα τον σκεπάσει».

Εφυγε από κοντά μας ο φωτισμένος εκπαιδευτικός, ο στυλοβάτης της αυτοδιοίκησης

 Συλλυπητήριο μήνυμα του της   (ΔΕΕΠ) Ν.Δ   νομαρχιακής  εκλογικής  Περιφέρειας  ν.  Κιλκίς,για  την  απώλεια   του  Γιώργου  Γίτσου

 

Φτωχότερη είναι από σήμερα η κοινωνία του νομού μας, η τοπική αυτοδιοίκηση και η μεγάλη παράταξη της ΝΔ, μετά την απώλεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΙΤΣΟΥ, τέως Δημάρχου Ευρωπού και εκ των λίγων ανθρώπων που υπηρέτησαν τον α' βαθμό της αυτοδιοίκησης επί μακρόν με συνέπεια και με επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στον OkWebRadio, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου


Πρόταση έργου «Εκσυγχρονισμού της ‘Ύδρευσης του Δήμου Παιονίας» υπέβαλε η ΔΕΥΑΠ



Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 η ΔΕΥΑ Παιονίας υπέβαλε με αρ. πρ. 138/5-1-2021 στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών πρόταση έργου «Εκσυγχρονισμού της ‘Ύδρευσης του Δήμου Παιονίας» προϋπολογισμού 5.723.349,43 €.

Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς: Επιτέλους ο νομός Κιλκίς αποκτά ένα αξιοπρεπές δικαστικό μέγαρο

 


Δελτίο τύπου Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς
 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, χαιρετίζει ομόφωνα την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς για την παραχώρηση του οικοπέδου των μύλων Σαμαρά στο ΤΑ.Χ.ΔΙ.Κ., με σκοπό την ανέγερση

Πέθανε η ψυχή της Αυτοδιοίκησης Γιώργος Γίτσος


Τη μάχη με την επάρατο έχασε σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021 ο πρώην Δήμαρχος Ευρωπού Γιώργος Γίτσος σε ηλικία 70 ετών. Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του βύθισε σε πένθος ολόκληρο το νομό Κιλκίς που έχασε έναν από τους μακροβιοτέρους και πιο επιτυχημένους υπηρέτες της τοπικής αυτοδιοίκησης, με σημαντικό και επωφελές έργο για τον τόπο του.

Δήμος Κιλκίς: Πενήντα έκτακτες προσλήψεις λόγω Covid – 19



Στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού θα προχωρήσει ο Δήμος Κιλκίς με σκοπό την καλύτερη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και τον περιορισμό της διάδοσης του Covid – 19. Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι πενήντα (50) με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οι οποίες θα ολοκληρωθούν έως τις 30 Ιουνίου.