NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΑ ΙΟΡΔΑΝΕΙΑ

 
Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο των Κουφαλίων πραγματοποιήθηκαν τα 1α Ιορδάνεια, μία διοργάνωση προς τιμήν της αδικοχαμένης μαραθωνοδρόμου, Δήμητρας Ιορδανίδου.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε με δύο αθλήτριες κι έναν αθλητή έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις για άλλη μια φορά.


Στην κατηγορία Κ12 και στα 50μ. αγωνίστηκε η νεαρή αθλήτρια του συλλόγου, Χριστίνα

Ευλαβικό αφιέρωμα στη Μνήμη των Πρώτων του Ηλιολούστου

 


Το χωριό Φαχρέλ, σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο δύο χιλιάδων μέτρων στον ορεινό όγκο του

Άξιος ο νέος Μητροπολίτης Δράμας


Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Η χαρμόσυνη αναγγελία της εκλογής του Αρχιμανδρίτου π. Δωροθέου Πάπαρη σε Μητροπολίτη Δράμας κατέκλυσε με αισθήματα χαράς και συγκίνησης τις

Σε φιλικό αγώνα συμμετείχε η σχολή ποδοσφαίρου Κιλκισιακού στα Άνω Πορόια


Δελτίο τύπου Σχολής Ποδοσφαίρου Κιλκισιακού

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου η Σχολή ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ συμμετείχε σε φιλικό αγώνα στα Άνω Ποροια με την Ακαδημία της ομάδας της περιοχής Α.Σ. Διγενής.

Ευχές Κ. Σιωνίδη προς τον εψηφισμένο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο


Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Συγχαίρω θερμά τον εψηφισμένο Μητροπολίτη Δράμας κ. Δωρόθεο, για την εκλογή του, έναν άνθρωπο με πνευματικές και εκκλησιαστικές αρετές, αγάπη για τον συνάνθρωπο και αποδεδειγμένα ακούραστη διάθεση για προσφορά.

Ανακοίνωση για τους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς

Ανακοινώνεται στους βιοκαλλιεργητές του νομού μας, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης άδειας παρέκκλισης στην υπηρεσία μας σε περίπτωση που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μη

Ξεκινούν τα μαθήματα στο τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων της Τέχνης Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ξεκινούν τα μαθήματα στο τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων της Τέχνης από Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022. Τη φετινή χρονιά, η Τέχνη υποδέχεται με χαρά ένα παλιό της φίλο και εξαίρετο εικαστικό, το Σταύρο Παναγιωτάκη.

Απογευματινός καφές στη Γουμένισσα από τους ΠΑΙΟΝΕΣ


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας
Το Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2022 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" διοργάνωσε "απογευματινό καφέ" σε γνωστό κατάστημα της πόλης μας. Όπου τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο απογευματινό.

Κοινότητα Πολυπέτρου: Αίτηση δήλωσης ζημιάς από καιρικά φαινόμενα


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Οι δημότες των οποίων οι ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (γεωργικές εκμεταλλεύσεις και επιχειρήσεις μη γεωργικού χαρακτήρα) έχουν υποστεί ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα της 17ης Σεπτεμβρίου 2022 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση δήλωσης ζημιάς και απαραίτητο φωτογραφικό υλικό, στο Δήμο Παιονίας, από 17-10-2022 έως και την 31-10-2022.

Σιωνίδης: Δικαίωση για τους κατοίκους της Παιονίας το 4ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου

 

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Η αυτοδιοικητική μας παράταξη «Παιονία της Προόδου», κατέστησε σαφές από την προγραμματική ακόμα διακήρυξη, ότι ως διοίκηση του δήμου, θα διεκδικούσαμε από την πολιτεία ,για τον δήμο και τους δημότες όλα αυτά που δικαιούμαστε, λόγω των προβλημάτων που μας δημιούργησε η κρίση του «προσφυγικού».