NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Πένθος γιά την πρόωρη απώλεια του θηροφύλακα Π.Τσαλκιτζή


Η κοινότητα του Ν.Γυναικοκάστρου, οι φορείς των κυνηγών, ο χώρος των Θηροφυλάκων και η κοινωνία του Κιλκίς πενθούν γιά την πρόωρη απώλεια του Παναγιώτη Τσαλκιτζή.

Συμμετοχή 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς στον καθαρισμό του Λόφου Κιλκίς


Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς 

Ο όμιλος του 2ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κιλκίς «Διαβίωση σε ένα Υγιές Φυσικό Περιβάλλον» συμμετείχε ενεργά στην εθελοντική δράση της

5η Τροποποίηση της απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας


Υπογράφει ο  Διευθυντής Δασών Κιλκίς
Ευθύμιος Πολιτίδης Δασολόγος με Α′ Βαθμό
5η Τροποποίηση της αριθ. 2119/26-02-2021 (ΑΔΑ: 6ΔΗΙΟΡ1Υ-ΨΗΧ) απόφασης ανάρτησης δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας, Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, όπως ισχύει, και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του.

Υιοθετήστε ένα αδέσποτο – Μήνυμα Αντιδημαρχίας ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΑ για την Παγκόσμια Ημέρα των αδέσποτων ζώων

 


Η καλύτερη απόδειξη αγάπης για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς είναι η φροντίδα μας. επισημαίνει σε μήνυμά της η Αντιδημαρχία Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων και παρακινεί τους φιλόζωους πολίτες να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο εξασφαλίζοντάς του ένα περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης.    

Επίτιμος δημότης του δήμου Κιλκίς ο πρώην δήμαρχος Λύσης Ανδρέας Τοφιάς

 ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ

Επίτιμος δημότης του δήμου Κιλκίς ανακηρύχθηκε το πρωί της Κυριακής 3.4.22 ο πρώην δήμαρχος Λύσης Κύπρου Ανδρέας Ττοφιάς σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στον προαύλειο χώρο του Ιστορικού Μουσείου – Φυλακίου ‘’Γρηγόρης Αυξεντίου’’ στον Ακρίτα.


Η μέγιστη απονεμηθείσα τιμή στον ακμαιότατο γηραιό αυτοδιοικητικό άνδρα του αδελφού δήμου Λύσης, ο οποίος υπηρέτησε για περισσότερα από είκοσι χρόνια την Αυτοδιοίκηση,

Η ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας απαντά σε Δ. Αγαθόπουλο - Σύριζα για τα θέματα υγείας

Κ. Αγαθόπουλε  δεν  σου  αρμόζει  ο  ρόλος  του  λασπολόγου..επι  τέλους  σοβαρέψου



Καιρό είχε να εμφανισθεί δια γραπτής ανακοίνωσης της η οικογενειοκρατία του Κιλκίς όσον αφορά τον τομέα υγείας.Εναν τομέα που όπως λέει και η σοφή ρήση του λαού μας επειδή η μνήμη έχει κοντά ποδάρια φαίνεται κάποιοι πολιτικοί το έχουν αναλάβει να το επιβεβαιώσουν, επαληθεύσουν.