NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμιΩς νέος άνθρωπος, ενεργός πολίτης και κατόπιν ώριμης σκέψης, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η καθημερινή μου επαφή με τον συνάνθρωπο και δη τους ήρωες της ζωής, τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, με ώθησε ώστε να λάβω την απόφαση αυτή.

Τρίτη νίκη στη σειρά για τον ΓΑΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το νικηφόρο σερί για τον ΓΑΣ Κιλκίς αυξήθηκε μιας και επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με 26-19 του Αρχέλαου Κατερίνης, φτάνοντας στους έξι βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Εμφανίσεις της μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ"


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" 
Το Χορωδιακό τραγούδι που υπηρετεί η χορωδία του Συλλόγου των Παιόνων και η αγάπη των χορωδών για αυτό, έχει ως αποτέλεσμα να ταξιδεύει η χορωδία σε διάφορες πόλεις και επαρχίες της Ελλάδας.

Εκλέχθηκε ο δικός μας Χαράλαμπος Μηναρετζής στο Σύνδεσμο Προπονητών Β. Ελλάδας


Ο Σύνδεσμος Προπονητών Στίβου Β. Ελλάδας πραγματοποίησε το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 18, την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Πετυχημένη η Γιορτή Τρίτης Ηλικίας στο Πολύκαστρο


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου σε αίθουσα δεξιώσεων στο Πολύκαστρο, η συνάντηση των μελών των ΚΑΠΗ Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού και Πολυκάστρου. 

«Ξεκινάει» ο Θέμης Ανθρακίδης


Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν τον Θέμη Ανθρακίδη στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς. Ο 36χρονος οικονομολόγος και απόφοιτος

Δήλωση Γεωργαντά για τη νέα φωτογραφική προκήρυξη θέσεων Γραμματέων

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με τη νέα φωτογραφική προκήρυξη θέσεων Γραμματέων στα Υπουργεία, η Κυβέρνηση εξακολουθεί να εμπαίζει τους πάντες και κυρίως τους υποψηφίους γραμματείς».

Σύσκεψη για την πολιτική προστασία στο δήμο Κιλκίς


Υπό την προεδρία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη συνεδρίασε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο με αντικείμενο τη λήψη μέτρων για την πολιτική προστασία ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Πολύκαστρο: Δείτε Video από την εκδήλωση “Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης”



Επιμέλεια Κειμένου - Ρεπορτάζ: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» βρίσκεται στον 5ο χρόνο της διαδρομής της στη