NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Rapid Test στην Ευκαρπία Κιλκίς 4 θετικοί στους 80


4 τα κρούσματα στους ελέγχους του ΕΟΔΥ (σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς) που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον οικισμό Ευκαρπία. 

Δείκτης θετικότητας : 4,8%

Αν είναι δυνατόν.Πάρα πολλά κρούσματα στο Κιλκίς (35)!!!!!

35 κρούσματα στο Ν. Κιλκίς είμαστε όλες και όλοι αδικαιολόγητοι. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχισθεί αυτή η τραγική εικόνα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΜΕ. Είμαστε στο τελευταίο μίλι και πάμε να το καταστρέψουμε όπως είπε εύστοχα ο καθηγητής κ. Μαγιορκίνης χθες σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό.

Κορωνοϊός (4/4/2021): 1.955 νέα κρούσματα (35 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 78 θάνατοι

Τι ψωμί να τρώμε; Συμβουλές γιατρού!!!

 

Αυτό είναι το μοναδικό ψωμί που πρέπει να τρώμε σύμφωνα με έναν καρδιοχειρουργό!

Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού ΝΔ


 

Η κυβέρνηση μιλά με ... έργα και όχι με λόγια !!!

 

Οι ανακοινώσεις από τον υπουργό Οικονομικών πρωί πρωί σήμερα για την νέα γενναία στήριξη για τις επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές τον μήνα Απρίλιο. 

Τα 7+1 μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις που θα μείνουν κλειστές τον Απρίλιο -Αποζημίωση ειδικού σκοπού έως 4.000 ευρώ.

Συνεχίζω με τον ελληνικό λαό στο μόνο δρόμο που γνωρίζω: του ρεαλισμού


''Εγραψε'' όπως λέμε στην καθομιλουμένη ο πρωθυπουργός ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ με το σχολιασμό του την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή για την αντιπολίτευση στο σύνολο της.

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας

 


Γράφει ο Χαράλαμπος Καραγεωργίου*

 

Η χώρα μας έχει πληγεί όπως όλος ο πλανήτης από την πανδημία του κορωνοϊού. Τα δεδομένα της χώρας μας από την αρχή αυτής της κρίσης ήταν πολύ καλύτερα από τις περισσότερες χώρες. Η κυβερνητική διαχείριση υπήρξε ιδιαίτερα επαρκής στους περισσότερους τομείς.