NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Δημήτρης Κυριακίδης*: Ο Δήμος θωρακίστηκε κατάλληλα και έγκαιρα για τον Covid -19


 Η βίαιη εισβολή του Covid-19 έχει μεταβάλλει ριζικά τον τρόπο της ζωής μας.
 Οι προσλαμβάνουσες εικόνες είναι παντού ίδιες. Οι πολίτες μένουν σπίτι και εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για την ασφάλειά τους, η εμπορική αγορά έχει νεκρώσει με εκτεθειμένες πληγές στην τοπική οικονομία ενώ δεν είναι λίγοι οι συνδημότες μας που ζουν με το άγχος της εργασιακής ανασφάλειας αφού η επόμενη μέρα προοιωνίζεται αβέβαιη για πολλούς κλάδους της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Ραντίζουν τα πλατάνια στις πλατείες του Δήμου Παιονίας


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Ο δήμος Παιονίας ξεκινά φέτος εγκαίρως το ράντισμα στα πλατάνια που

Δωρεά αγάπης από 30χρονο μετανάστη στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου


Οικονομικός μετανάστης ο Δημήτρης Δαλακιάν. Αρμενική η καταγωγή του αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Δροσάτο. Το πάλεψε σκληρά με τη δουλειά αλλά

Δήμος Κιλκίς: Νέες απολυμάνσεις σε πλατείες και παιδικές χαρές


Σε νέες απολυμάνσεις του δημόσιου χώρου προχώρησε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο, με το οποίο συνεργάζεται ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων αποτροπής πιθανής διασποράς του Covid- 19. 

Το Νοσοκομείο Γουμένισσας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του...


Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Για άλλη μια φορά το Νοσοκομείο Κ.Υ. Γουμένισσας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση της, την Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου.

Διανομή συσσιτίου στο Δήμο Παιονίας


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων προστασίας ευπαθών ομάδων από τον Κορωνοϊό (Covid-19) και σε εφαρμογή

Ευχαριστήριο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Ανακοίνωση Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Ολοκληρώθηκε και φέτος με απόλυτη επιτυχία η δράση διανομής δεμάτων αγάπης προς τις τριακόσιες οφελούμενες οικογένειες που υποστηρίζει ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια το Περιφερειακό μας Τμήμα. 

Δήμος Κιλκίς: Τεχνικές παρεμβάσεις σε δημοτικά κτήρια και σχολικές μονάδες


Έργα συντήρησης σε δημοτικά κτήρια και σχολικές μονάδες προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα στη Δημοτική Ενότητα Κιλκίς. Οι παρεμβάσεις στο σύνολό τους αφορούν οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στις εσωτερικές εγκαταστάσεις, στον περιβάλλοντα χώρο και στην εξωτερική περίφραξη. Αποσκοπούν στην ασφαλή λειτουργία των κτηριακών συγκροτημάτων και θα γίνουν με τη χρήση σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών.