NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

 


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης υποδέχθηκε στο Διοικητήριο την αθλήτρια αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου


Τη νεαρή αθλήτρια αντισφαίρισης Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, από την Αξιούπολη του ν. Κιλκίς που έγραψε μία ακόμα “χρυσή” σελίδα στο βιβλίο της ελληνικής αθλητικής ιστορίας, πετυχαίνοντας, πρόσφατα, την πιο σημαντική νίκη στην καριέρα της, με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο WTA 125 τουρνουά του Βανκούβερ, υποδέχθηκε, σήμερα στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Περισσότερα παιδιά από ποτέ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ

 



Η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά  με περισσότερα παιδιά από ποτέ στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ, 32% περισσότερα παιδιά από το 2019. Μάλιστα -όπως επισήμανε χθες η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα vouchers έχουν διπλασιαστεί οι δικαιούχοι στα ΚΔΑΠΑμΕΑ γεγονός που αποδεικνύει την ευαισθησία της Κυβέρνησης στα άτομα με αναπηρία. Συνολικά για το πρόγραμμα ο  προϋπολογισμός φτάνει τα 333 εκατ. ευρώ από τα 270 εκατ. ευρώ που ήταν το 2019.

2ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του νομού Κιλκίς


Το παρόν δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεωναπευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Διευκρινίσεις για την επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης


Σχετικά με την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διευκρινίζονται τα εξής: