NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

2 θετικά κρούσματα στα σημερινά rapid test (σε 202) στο Κιλκίς (πλατεία Ειρήνης)!


Μια ακόμη καλή εικόνα από πλευράς επιδημιολογικών δεδομένων είχαμε σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 καθώς στα τεστ γρήγορης ανίχνευσης (rapid test) που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη φορά στην πόλη του Κιλκίς (στο χώρο της πλατείας Ειρήνης) σε σύνολο 202 ελέγχων διαπιστώθηκαν μόνο δύο (2) θετικά κρούσματα.

Και σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 12/04 Rapid test στην πόλη του Κιλκίς


Πραγματοποιούνται από το πρωί ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021 (9:00 - 14:00) στο χώρο της πλατείας Ειρήνης στο Κιλκίς τεστ γρήγορης ανίχνευσης του κορωναϊού από ειδικό συνεργείο του ΕΟΔΥ και σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς.

 

Νομοθετικές πρωτοβουλίες για διόρθωση των σφαλμάτων των δασικών χαρτών



Η κύρωση των δασικών χαρτών αποτελεί έργο εθνικής σημασίας το οποίο υλοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα και αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση του κτηματολογίου και να μπει επιτέλους μια τάξη στα θέματα της ακίνητης περιουσίας. Έτσι γίνεται σε όλη την Ευρώπη. Έτσι πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα.

Προτεραιότητα στον εμβολιασμό των ηλικιακά μεγάλων ομάδων


 

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών έχει δώσει προτεραιότητα στον εμβολιασμό των ηλικιακά μεγάλων ομάδων επειδή διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο βαριάς νόσησης από κορονοϊό. Από τα στοιχεία των έως τώρα εμβολιασμών προκύπτει ότι:

Τι ισχύει σε όλη τη χώρα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

 


Από σήμερα Δευτέρα 12 Απριλίου:

Κιλκίς: Συνέλαβαν 2 άτομα για κατοχή λαθραίων καπνικών προϊόντων



Συνελήφθη χθες (10 Απριλίου 2021) το πρωί στο Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Παρεμπορίου του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία ημεδαπή