NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

«Πυκνώνουν» οι επισκέψεις Γερμανών αξιωματούχων στο επιμελητήριο Κιλκίς


Συνέχεια στην πρόσφατη επίσκεψη της γενικής προξένου της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη Σίβυλλας Μπέντικ στο εμπορικό και βιομηχανικό επιμελητήριο (ΕΒΕ) Κιλκίς δόθηκε με την νέα επίσκεψη των γενικού διευθυντή Αθανασίου Κελέμη και του διευθυντή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου Γιώργου Θεοδωράκη σ’  αυτό και στον πρόεδρό του Χρήστο Χατζημλάδη.

ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ: Η σοβαρότητα των γεγονότων απαγορευτική για προσωπικές σκοπιμότητες

 


Η νομαρχιακή επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, το τελευταίο διάστημα,  εν μέσω μιας πρωτοφανούς συγκυρίας που έχουν προκαλέσει η πανδημία, η ενεργειακή κρίση, το προσφυγικό, ο πόλεμος της Ουκρανίας και η έκρυθμη κατάσταση με την Τουρκία καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να υπηρετήσει τον σκοπό της.

Ψηλά η ποντιακή γαστρονομία στον 14ο διαγωνισμό πιροσκί της Ευκαρπίας

 

Το πιροσκί, από τα πιο δημοφιλή ποντιακά εδέσματα, είχε χθες την τιμητική του στην Ευκαρπία, όπου και πραγματοποιήθηκε ο 14ος διαγωνισμός για το πιο εύγευστο πιροσκί. 



Η ευρύχωρη πλατεία της Κοινότητας λειτούργησε ως δημιουργικό εργαστήρι γευσιγνωσίας με τις γυναίκες κατά κύριο λόγο αλλά και τους άνδρες της Ευκαρπίας, της Ενορίας Αγίου

ΔΗΜΤΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ: Αμεση αντίδραση της κυβέρνησης στην πρόσφατη θεομηνία

 


Η πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τον Άγιο Πέτρο και τις γύρω περιοχές, το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιουνίου, δεν  πρέπει να είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Γρήγορα τα αντακλαστικά της κυβέρνησης

 ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ

Την Δευτέρα ( χθες), με εντολή του Πρωθυπουργού ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ βρέθηκε στον Ευρωπό Κιλκίς κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τον Υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, τη Γενική Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης Χριστιάνα Καλογήρου και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, ΑΝΔΡΕΑ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για τις ζημίες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

 Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης από το κυβερνητικό κλιμάκιο που επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022 την πληγείσα από τη πρόσφατη θεομηνία δημοτική ενότητα Ευρωπού.


Το κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούνταν από τον υπό τον υφυπουργό παρά τον

Προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να αδειάσουν ΑΤΜ της Πειραιώς στο Χέρσο

 ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ


Απόπειρα ληστείας πραγματοποιήθηκε στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής 3.7.22 στο ATM της Τράπεζας Πειραιώς στο Χέρσο.

Παρεμβάσεις καθαρισμού – αποψίλωσης σε δημοτικά οικόπεδα

 

‘’Βαθιές αναπνοές’’ στον περιβάλλοντα χώρο έδωσε η αποψίλωση δημοτικής έκτασης

στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς. Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε  από οργανωμένο συνεργείο του Δήμου Κιλκίς στην οδό Ποσειδώνος 12, σε οικόπεδο που αρχικά εμφανιζόταν ως ιδιωτικό, ύστερα από επισταμένη έρευνα όμως στο Κτηματολόγιο προέκυψε ότι επρόκειτο για ιδιοκτησία του Δήμου Κιλκίς.



Για τον καθαρισμό του οικοπέδου που θύμιζε δάσος καθώς είχε καταληφθεί από δέντρα και