NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Τα "κλειδιά" της Αναγέννησης Πλαγιάς στο Γιώργο Χατζηιωαννίδη


Δελτίο τύπου Αναγέννησης Πλαγιάς
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς εμπιστεύεται τις τύχες της ομάδας στον νέο και φέρελπι διπλωματούχο προπονητή Γιώργο Χατζηιωαννίδη ο οποίος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο πάνω στον οποίο ''χτίσθηκε'' η ιστορική επιτυχία της ανόδου

Μέτρα ελέγχου για την covid-19 στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, ζητά ο Δήμαρχος Παιονίας


Μέτρα ελέγχου για την covid-19 στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων ζήτησε από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης μέσω επιστολής που έστειλε στις 6 Ιουλίου 2020.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος επισημαίνει ότι,

Επίσκεψη Διοικητή 1ης Μεραρχίας Πεζικού στο Δήμαρχο Κιλκίς και στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε σήμερα ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ‘’Πόντος’’ Θωμά Δημόπουλο με την ευκαιρία της επίσκεψης στην έδρα της Ταξιαρχίας για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Συμβουλές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας με την έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου


Υπογράφει ο Χρήστος Ι. Γκαντίδης
Αντιπύραρχος
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας για να σας προφυλάξει από τον κίνδυνο και την δυστυχία που προκαλούν οι πυρκαγιές και να προστατέψει το φυσικό μας περιβάλλον, τα δάση μας, σας συμβουλεύει:

Και παιδίατρος στο Νοσοκομείο Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Μετά την έλευση Ορθοπεδικού και Γυναικολόγου, των οποίων τα ιατρεία σφύζουν από συντοπίτες μας, τώρα πλέον είμαστε πεπεισμένοι ότι το ίδιο θα συμβεί και στο Παιδιατρικό Ιατρείο.