NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη: «Επιβάλλεται η ενίσχυση των δομών ψυχικής υγείας εν μέσω πανδημίας και lockdown»



Ερώτηση Γ. Φραγγίδη προς τον κ. Υπουργό Υγείας*
 

Σε εποχές γενικευμένης κρίσης (πόλεμοι, πανδημίες, εκτεταμένες οικολογικές καταστροφές), είναι γνωστό, πως οι δομές υποστήριξης της ψυχικής υγείας

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ο “ιός” της ανευθυνότητας είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ»

pbs.twimg.com/profile_images/109063284210164121...

 «Από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, η Κυβέρνηση έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό σε όλα τα επίπεδα, ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση. Ήταν κάτι που δεν γνώριζε κανείς, ούτε καν οι επιδημιολόγοι και οι

Κιλκισιακός, στιγμές μιας ένδοξης ιστορίας

Οι  ένδοξες στιγμές της αγαπημένης μας ομάδας, ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ στην Β ΕΘΝΙΚΗ, 1984-85, με 5.500 φιλάθλους κάθε Κυριακή στο πλευρό του,

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας στο Taxisnet

 


Αναρτήθηκαν στο Taxisnet τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας 2021.

Όπως αναφέρει η ΑΑΔΕ, το φετινό ειδοποιητήριο, περιλαμβάνει και έναν QR Code.


Σκανάροντας τον κωδικό αυτό, οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώνουν εύκολα τα τέλη, μέσω mobile banking, χωρίς να γράφουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

Δυναμική στους 100.000 τόνους σιτηρών η Eurimac που διευρύνει συνεργασίες με παραγωγούς σκληρού


Δυνατότητα απορρόφησης περισσότερων από 100.000 τόνων ελληνικών σκληρών σιταριών ετησίως θα έχει κατά το προσεχές χρονικό διάστημα η Eurimac, η οποία θα θέσει σε λειτουργία νέα γραμμή παραγωγής ζυμαρικών, όπως επισημαίνει σχετικά ο πρόεδρος της βιομηχανίας ζυμαρικών, Σταύρος Κωνσταντινίδης.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Aπολύμανση στους εξωτερικούς χώρους και στους κάδους απορριμμάτων



Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
 
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έπειτα από επικοινωνία και συνεργασία με το Δήμαρχο Κιλκίς, πραγματοποιεί κάθε δυνατή προετοιμασία και λαμβάνει όλα τα προληπτικά μέτρα για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και ειδικότερα της υγείας των πολιτών του Κιλκίς. 

Θέσεις εργασίας στην ELVIAL SA (13/11/2020)



Ανακοίνωση ΕΛΒΙΑΛ


Η ELVIAL έχοντας ως κινητήριο δύναμη την υψηλή ποιότητα, την τεχνολογία και το απαράμιλλο design καταφέρνει να ξεχωρίζει στην αγορά διέλασης αλουμινίου για περισσότερα από 30 χρόνια. Λόγω της συνεχούς της ανάπτυξής ζητά νέους συνεργάτες για εργατοτεχνικό προσωπικό.

Δήμος Κιλκίς: Ήπια η φορολογική πολιτική για το 2021



Μηδενικές αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας, φωτισμού και στους ηλεκτροδοτούμενους χώρους για το 2021 αποφάσισε ομόφωνα, σύμφωνα με το νόμο του Κλεισθένη, το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς στη χθεσινή διά περιφοράς

Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς: Eνωμένοι απέναντι στην απειλή του κορονοϊού



Υπογράφει ο Γιάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Νοσοκομείου Κιλκίς
 
Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ενημερώνει τους πολίτες του Νομού ότι έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και βρίσκεται σε ετοιμότητα για την παροχή νοσηλείας σε ασθενείς που διαγιγνώσκονται να νοσούν από τον ιό sars covid 19. 

Μήνυμα Σάββα Τσιτουρίδη στη μνήμη του κιλκισιώτη ακαδημαϊκού Γιώργου Δημόπουλου


 

 

 

 

 

 

Εις μνήμην του κιλκισιώτη ακαδημαϊκού Γιώργου Δημόπουλου ο πρώην Υπουργός, Σάββας Τσιτουρίδης, αποστέλλει το παρακάτω «αποχαιρετιστήριο μήνυμα»: