NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

 https://scontent-ber1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/132823825_3722535894475715_3890282815520066000_o.jpg?_nc_cat=100&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_eui2=AeHaGKlD8eA0aE1yn_9OhLuFSoqD8ca6vihKioPxxrq-KBykjUelictoqeVQPiSjhfaCldzQKOkMkYEf6_RXmjSt&_nc_ohc=ahRbsFu6c24AX-G4Nq4&_nc_ht=scontent-ber1-1.xx&tp=6&oh=d33daa0a813685b61ab17f38eabb4d91&oe=60074C6F

 Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Giwrgos Mpalaskas, κείμενο που λέει "Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους συνδημότες και συνδημότισσες μου Καλά Χριστούγεννα & ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία, αγάπη, ευημερία, αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης. To 2021 να μας ενισχύσει ακόμα περισσότερο όλους με δύναμη και ελπίδα για το καλύτερο, το πιο εποικοδομητικό και πιο καρποφόρο για τον τόπο μας και τις οικογένειες μας Χρόνια Πολλά! Γεώργιος Μπαλάσκας Αντιδήμαρχος Κιλκίς"

Ευχές Εορτών από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Ευχές ελπίδας από την Μαιευτική Κλινική Κιλκίς


Μια ευχάριστη νότα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε μας προσφέρει η Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς.

Ηχηρό μήνυμα ότι η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την πανδημία, οι όμορφες στιγμές θα ξαναγίνουν καθημερινότητα.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!!!

Πάνω από 8,5 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς λαϊκών αγορών - Ολοκληρώθηκε η πληρωμή των δικαιούχων

 



Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο εφαρμογής του ολοκληρωμένου σχεδίου που εφαρμόζει το Υπουργείο για την ενίσχυση των κλάδων που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, ενέκρινε τη δεύτερη πληρωμή των παραγωγών - πωλητών λαϊκών αγορών.

 

Συλλυπητήριο PREKONSTRUKTA AEBTE για την απώλεια της Βασιλικής Γεωργαντά

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουμε, προς τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και συντοπίτη μας Βουλευτή κ. Γεώργιο Γεωργαντά, για την απώλεια της Μητέρας του Βασιλικής,ειλικρινή συλλυπητήρια και ευχόμασθε στον ίδιο και την οικογένεια του να έχουν την Εξ' Υψους παρηγορία.

 Η εταιρεία  PRECONSTRUCTA A.E.B.T.E. αποφάσισε όπως  αντί  στεφάνου,  να  καταθέσει χρηματικό ποσό  στο Γηροκομείο Κιλκίς για την κάλυψη αναγκών των τροφίμων του ευαγούς αυτού ιδρύματος της πόλης μας.

Κιλκίς, 22 Δεκεμβρίου 2020

ΓΙΑ ΤΗΝ PRECONSTRUCTA A.E.B.T.E.

Το Δ.Σ.

Αναβαθμίζεται αισθητικά και μεταμορφώνεται χρηστικά η πλατεία 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο

Το τεχνικό πρόγραμμα του 2021 για την δημοτική ενότητα Πολυκάστρου είναι  με μεγάλη διαφορά το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα με χρηματοδότηση από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (ΚΑΠ) που έχει καταρτίσει  ο  Δήμος Παιονίας τα τελευταία 6 χρόνια.

 

 Εορταστικές Ευχές Βουλευτή Γ. Φραγγίδη - kilkispress.com

 

Γεωργαντάς: Αποζημιώνονται οι συκοπαραγωγοί. Προωθήθηκαν τα αιτήματα για καρπούζι και πατάτα

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από έντονες και συστηματικές προσπάθειες, αποζημιώνει τους αγρότες των οποίων οι παραγωγές έχουν υποστεί ζημίες λόγω της πανδημίας.

Αποζημιώνονται οι συκοπαραγωγοί – Προωθήθηκαν τα αιτήματα για καρπούζι και πατάτα.


Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από έντονες και συστηματικές προσπάθειες, αποζημιώνει τους αγρότες των οποίων οι παραγωγές έχουν υποστεί ζημίες λόγω της πανδημίας.

Ήδη, εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η αποζημίωση των συκοπαραγωγών, οι οποίοι, το αργότερο έως 10 Ιανουαρίου, θα εισπράξουν 200€ ανά στρέμμα. Οι συνολικές αποζημιώσεις που θα καταβληθούν, ανέρχονται στο ποσό των 1,288,000€.

Εξωδιοικητικός συνεργάτης του ΠΑΟΚ ο Βασίλης Χατζηαποστόλου

 ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ


Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου εντάσσεται στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας ρόλο εξωδιοικητικού συνεργάτη.

Ανατέθηκε η εκπόνηση νέας ρυθμιστικής μελέτης για το Νοσοκομείο Κιλκίς

 Γεώργιος Γεωργαντάς – Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης – OTS ForumΧωρίς μονάδα ΜΕΘ το νοσοκομείο του Κιλκίς (video) - ert.gr

Δελτίο τύπου Γ. Γερωργαντά

Υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ, με αντικείμενο την εκπόνηση νέας ρυθμιστικής μελέτης. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς αιτήθηκε στις 06/05/2020 την εκπόνηση μελέτης για την ανάγκη κατασκευής νέων χώρων και την

Ευχές Εορτών από την υπεύθυνη επικοινωνίας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Παιονίας Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη



Υπογράφει η Γαρυφαλλιά Αϊδαρίνη 
Δημοσιογράφος, Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Στρατηγικού Σχεδιασμού ΔΗΜ.Τ.Ο. Παιονίας της Νέας Δημοκρατίας
 
Το 2020 ήταν μια πρωτόγνωρη και ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για όλους μας. Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά λόγω των δυσμενών υγειονομικών συνθηκών που βιώνουμε. Φέτος θα γιορτάσουμε στο σπίτι με σύνεση και υπευθυνότητα για να ανταμώσουμε και πάλι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ευχές Εορτών από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιο Γεωργαντά


Ανοιχτή επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προς τον Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και του Συμβουλίου Κοινότητας Κιλκίς



Ανακοίνωση Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς 


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κιλκίς εκφράζει την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της συμβολαιογραφικής διανομής του οικοπέδου των μύλων Σαμάρα από το Δήμο Κιλκίς, καθώς επίσης και για τη δρομολόγηση των απαιτούμενων διαδικασιών εκ μέρους της πολιτείας στο πλαίσιο του προγραμματισμού της ανέγερσης του δικαστικού μεγάρου Κιλκίς.

Η Παιονία έβαλε τα γιορτινά της



Υπογράφει η 
Γαρυφαλλιά Καρβουνιάρη 
Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας
 
Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε με στολισμό σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα ενόψει της εορταστικής περιόδου, Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Αγίων Θεοφανείων από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Παιονίας.

Ακατάσχετες και αφορολόγητες εφεξής οι ενισχύσεις Covid-19 που λαμβάνουν οι Έλληνες αγρότες



Ακατάσχετες και αφορολόγητες καθίστανται εφεξής οι ενισχύσεις που καταβάλλονται στο πλαίσιο δράσεων αντιμετώπισης των επιπτώσεων του

Η εξυπηρέτηση από το κράτος περνά στο κινητό μας τηλέφωνο – Σε λειτουργία η εφαρμογή του gov.gr

 


Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης θέτει σε λειτουργία την εφαρμογή του gov.gr για κινητά τηλέφωνα για iOS και Android. Πρόκειται για έναν «ψηφιακό

Ευχές Εορτών από το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς


Ευχές Εορτών από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς