NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

ΚΑΡΑΜΙΣΑΚΗ: Δεν απολύθηκε κανένας εργαζόμενος εξαιτίας μη εμβολιασμού


 Ανακοίνωση Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το ψήφισμα που κατέθεσαν υγειονομικοί υπάλληλοι σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Παρασκευή 15 Ιουλίου, όπου μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά σε απόλυση εργαζομένων από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Τον Αύγουστο οι πληρωμές επιστροφής ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο

 ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ  ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ


Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται, ότι θα ανοίξει η πλατφόρμα στο gov.gr η οποία θα υποδεχθεί τις αιτήσεις αγροτών για επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης (ΕΦΚ)στο αγροτικό πετρέλαιο.

Συγχαρητήρια δήλωση του Υπουργού Γιώργου Γεωργαντά, για την επιτυχία του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς.

 


«Θερμά συγχαρητήρια, στο Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς και τον Διοικητή του, για την εξάρθρωση και αποδόμηση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων, στην ελληνική επικράτεια.


Οι διαρκείς επιτυχίες των στελεχών του Τμήματος, εγγύηση για την αποτελεσματική πάταξη του εγκλήματος και την προάσπιση της ασφάλειας όλων των Κιλκισιωτών.»

Συγχαρητήρια ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς στην Ασφάλεια Κιλκίς


 Η ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς συγχαίρει , το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς και τον Διοικητή του, για την εξάρθρωση και αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων, στην ελληνική επικράτεια.


Ειμαστε ευγνώμονες και υπερήφανοι που οι διαρκείς επιτυχίες των στελεχών του Τμήματος, είναι εγγύηση για την προάσπιση της ασφάλειας όλων των Κιλκισιωτών και όχι

Θερμα συγχαρητήρια

Πρόεδρος ΔΕΕΠ Ν.Δ Ν. Κιλκίς

Παπαδόπουλος Μηνάς

Τεράστια επιτυχία του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης λαθραίων καπνικών προϊόντων

 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ελληνική επικράτεια.

Συναντήσεις κορυφής προέδρου ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς στην Αθήνα

 


Δελτίο τύπου 
 ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς

Στην Αθήνα βρέθηκε τη Δευτέρα 25 Ιουλίου ο πρόεδρος της 
ΔΕΕΠ Ν.Δ. νομού Κιλκίς κ. Μηνάς Παπαδόπουλος, όπου και είχε σειρά επαφών, ξεκινώντας από το Μέγαρο Μαξίμου με τον Γενικό Διευθυντή του Πρωθυπουργού κ. Δημητριαδη, παρουσιάζοντας τη γενική εικόνα του νομού σε όλους τους τομείς. 

Ανανεωτικός αέρας έρχεται τον Σεπτέμβριο στις εγκαταστάσεις και τα αθλήματα του αθλητικού συλλόγου Άθλος Κιλκίς.




Στις 10 Ιουλίου παρέλαβε η διοίκηση του Σωματείου τον νέο  αθλητικο εξοπλισμό  ενός Αγωνιστικού Κλουβιού 6*6 και ενός υπαίθριου αποσπώμενου επιδαπέδιου αγωνιστικού Ring συμπληρώνοντας έτσι όλη την γκάμα εξοπλισμού για τα μαχητικά αθλήματα που καλλιεργεί.  Η παραλαβή του αγωνιστικού Κλουβιού αγώνων M.M.A. αλλά και του αποσπώμενου αγωνιστικού Πυγμαχικού Ring Διαστάσεων  5*5  θέτει τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου 400 τ.μ. που στεγάζονται στην 21ης Ιουνίου 43 πλέον τις μοναδικές στην Βόρεια Ελλάδα που δίνουν την δυνατότητα αγώνων και προπονήσεων σε όλο το φάσμα των μαχητικών αθλημάτων. 

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε : << πλέον οι εγκαταστάσεις μας και ο εξοπλισμός είναι πολύ υψηλού επιπέδου.  Έχοντας στην διάθεση μας δύο μόνιμα αγωνιστικά Ring καθώς και ένα μόνιμο Αγωνιστικό Κλουβί αγώνων M.M.A.  κατατάσσει τις εγκαταστάσεις από τις καλύτερες του χώρου και μας δίνει δυνατότητες αγώνων αλλά και προπονήσεων σε μεγάλο φάσμα αθλημάτων που καλλιεργούμε. Το αποσπώμενο Ring μας δίνει ήδη την δυνατότητα προπονήσεων και σε υπαίθριους χώρους τους θερινούς θερμούς μήνες  >>.

Ο Πρόεδρος Μουτσάκης Αναστάσιος  και η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνουν την έναρξη των παρακάτω αναγνωρισμένων αθλημάτων που θα καλλιεργούν στις νεες εγκαταστάσεις αλλά και σε εξωτερικές . 

1. Tae Kwon do w.t.f 
2. Tae kwon do I.t.f.
3. Πυγμαχια 
4. Kick Boxing 
5. Muay Thai 
6. M.M.A.
7. Sambo 
8. Combat Sambo 
9. Bjj
10.Karate 
11. Σωματική Διάπλαση και Φιτνες 

Σε άλλες  εξωτερικές εγκαταστάσεις 

12. Ποδόσφαιρο 
13. Στίβος 
14. Ενόργανη Γυμναστική 
15. Ποδηλασία
16. Κολύμβηση 

.