NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Δήμος Κιλκίς: Διαδικτυακή εκδήλωση "Ελληνική Επανάσταση – Από την Αρετή στην Ελευθερία"



Ο Δήμος Κιλκίς τιμά την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης με επισκέψεις στο βάθος της πολυκύμαντης ιστορίας του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.

Κιλκίς: Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821



Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
 
Ο Ελληνισμός θα εορτάσει την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Την ημέρα αυτή όλοι ανατρέχουμε στο παρελθόν για ν’ αποτίσουμε φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ηρωικούς προγόνους μας, οι οποίοι μέσα από τα δεσμά της σκλαβιάς διατήρησαν άσβεστη, δια μέσου των αιώνων, τη φλόγα του Έθνους.

Φ. Αραμπατζή: Συνδεδεμένες ενισχύσεις 31,9 εκατ. ευρώ σε κτηνοτροφία – κτηνοτροφικά φυτά την επόμενη εβδομάδα



Την καταβολή εντός της επόμενης εβδομάδας συνδεδεμένων ενισχύσεων ύψους 31,9 εκατ. στους παραγωγούς κτηνοτροφικών φυτών, προανήγγειλε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κα Φωτεινή Αραμπατζή απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση με θέμα τις ζωοτροφές.

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς (19/3/2021



Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς


Η Καθαρά Δευτέρα πέρασε και πραγματικά η φετινή εμπειρία λόγω της πανδημίας είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε οι περισσότεροι να βγούμε στην εξοχή και να χαρούμε το πατροπαράδοτο πέταγμα του χαρταετού μας και να απολαύσουμε τις λιχουδιές και τα ωραία εδέσματα που η μέρα απαιτεί.

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί νομού Κιλκίς, συγχαίρουν θερμά...

 


Ανακοίνωση Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς

 

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς, συγχαίρει θερμά τον Αντιστράτηγο Πέτρο Δεμέστιχα για την τοποθέτησή του, με απόφαση του Κ.Υ.Σ.Ε.Α. (Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας), στη σημαντική θέση του Διοικητή 1ης Στρατιάς και εύχεται εγκαρδίως καλή επιτυχία στα νέα και υψηλά καθήκοντα.