NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

Προσφορά του Αετού Κιλκίς στους νέους

Μπάλες  προσέφερε στα παιδιά του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς -με πολύ αγάπη- ο σύλλογος ΠΑΣ ΑΕΤΟ Κιλκίς, για να αθλούνται τα παιδιά μας. Εύγε στους ανθρώπους του συλλόγου.

Π.Ε. Κιλκίς: Σε πλήρη εφαρμογή τα έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού



Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς
 

Την επαναλειτουργία τμημάτων Διευθύνσεων, από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, ανακοινώνει η Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Κιλκίς.

Συνάντηση Εργασίας του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Γεωργαντάς:Τώρα, είναι η ώρα που ενώνουμε δυνάμεις ενάντια στον κοινό εχθρό. Τώρα είναι η ώρα της μάχης για την υγεία των Κιλκισιωτών.                  Για αυτό, άλλωστε και θα κριθούμε όλοι στη συνείδηση τους».


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου είχε

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: Ψηφιακή συζήτηση για τα αποτελέσματα των μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας



Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
 
Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών

Στην επικουρική κάλυψη εφημεριών του ΕΣΥ προχώρησε το Ιατρικό Διαβαλκανικό

Στην επικουρική κάλυψη των εφημεριών του ΕΣΥ για τα non- Covid-19 περιστατικά, που θα προκύψουν προχώρησε το Ιατρικό Διαβαλακνικό στο πλαίσιο της διάθεσης των 50 κλινών του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) για ασθενείς που δεν νοσούν από κορονοϊό.

Doppler: Επενδύει στην καινοτομία Εξασφαλίζει εργασία και κοινωνική συνοχή


Είναι από τις εμβληματικές βιομηχανίες του Πολυκάστρου και της ευρύτερης Παιονίας. Η ανάπτυξή της βιομηχανίας κατασκευής ανελκυστήρων Ντόπλερ με γοργά βήματα από το 200 αφ’ όταν συστήθηκε αποτελεί ένα παράδειγμα της συμβολής μιας παραγωγικής μονάδας στη διάχυση του οφέλους στο κοινωνικό της περιβάλλον.

Ν.Δ. Κιλκίς: 8+1 αλήθειες για την τηλεκπαίδευση – αμέτρητα τα ψεύδη ΣΥΡΙΖΑ

 

Οι δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην πλατφόρμα της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης δεν ήταν, απλώς, ένα ακόμη επεισόδιο στο σίριαλ της καπηλείας της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης που βιώνουμε, ούτε και απλώς ενδεικτικές της μηδενιστικής λογικής του.

Πέθανε ο Γαλλικιώτης Κλεάνθης Τσιρώνης, πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς

 

\

Πέθανε στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς Κλεάνθης Τσιρώνης, καταγόμενος από το Γαλλικό Κιλκίς.

Κλειστός ο ΟΑΕΔ Κιλκίς λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλειστός για το κοινό θα παραμείνει σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, ο ΟΑΕΔ Κιλκίς λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο.

Κορωνοϊός: Έκτακτα νέα μέτρα στο Νοσοκομείο Γουμένισσας



Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γουμένισσας

 Το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Γουμένισσας ενημερώνει του πολίτες της περιοχής του σχετικά με τα νέα μέτρα που ισχύουν πλέον για την λειτουργία του.

Δια περιφοράς ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, στις 16 Νοεμβρίου 2020



Δια περιφοράς ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί, στις 16 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα από ώρα 11:00-14:00, με θέμα,  "Έγκριση Απολογισμού και Ισολογισμού Δήμου Κιλκίς, για το οικονομικό έτος 2019"

Κορωνοϊός: Έκτακτα μέτρα για τη λειτουργία των οργανικών μονάδων του Δήμου Κιλκίς

 


Στο δεύτερο και πιο επιθετικό κύμα εκδήλωσης της πανδημίας του Covid -19 ο Δήμος Κιλκίς βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον πολίτη, για να