NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ - Α.Σ.ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ


 

Τα Κδαπ Άθλος και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος καλούν τους μικρούς φίλους και αθλητές τους να προσέλθουν να παραλάβουν την Λαμπάδα τους από τις εγκαταστάσεις μας.

23 χρόνια χωρίς τον Εθνάρχη Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ


 

Συμπληρώνονται 23 χρόνια από το θάνατο του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.
 

Το ανέκδοτο της Δευτέρας: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ



Τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα

Rapid Test στο Νέο Γυναικόκαστρο 66 έλεγχοι / κανένα θετικό κρούσμα

 

66 ΤΕΣΤ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του Χρήστου Ζιώγα


 

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ τον Χρήστο Ζιώγα, έναν γνήσιο ευπατρίδη, έναν μεγάλο ευεργέτη που κουβαλούσε πάντα μέσα στην ψυχή του το Κιλκίς και δεν άφηνε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για να χαρίσει απλόχερα και με ταπεινοφροσύνη την αγάπη του στον τόπο του και στους ανθρώπους.

 



 

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ Κ.Α.ΣΙΩΝΙΔΗ

 


XΡΥΣΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ



Ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στα Γιαννιτσά, όπου ο τοπικός Εθνικός και η Αναγέννηση Πλαγιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 το απόγευμα της Κυριακής 25 Απριλίου 2021 για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της γ' εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. 

ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ


 

Με τις ετοιμασίες για την εκ των μεγάλων εορτών της Χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα, να ξεκίνησαν για εμάς εδώ στα ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς  άρχισε η εβδομάδα αυτή. Τι μένει άλλωστε λιγότερο από δέκα ημέρες καθώς αισίως μπαίνουμε στην Μεγάλη Εβδομάδα, την εβδομάδα των Παθών του Ιησού Χριστού και την Ανάσταση του Κυρίου μας στο τέλος αυτής.

Δωρεάν rapid tests καθημερινά στο ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς

 


 

Με σκοπό την αποτελεσματικότερη υγειονομική κάλυψη του γενικού πληθυσμού του Δήμου Κιλκίς, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται όλες τις εργάσιμες ημέρες στο ΚΑΠΗ του Δήμου (απέναντι από το Δημαρχείο) για τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) από τις 8:00 έως τις 16:00. Τα rapid tests θα γίνονται χωρίς ραντεβού.

 



 


 

 


 Πρωινή 6-3-2021Αντώνης Χαρίτος

Ευχές Πάσχα 2021 από τον Χαράλαμπο Καραγεωργίου

 



Πάσχα 2021 : Ευχές από τον Βουλευτή Κιλκίς Γ. Φραγγίδη




Επίσκεψη Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στην ποδοσφαιρική ομάδα Δόξα Γερακαριού

 


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς

 

Την ποδοσφαιρική ομάδα "Δόξα" Γερακαριού επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Απριλίου 2021 κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μηνά Παπαδόπουλο και την υπεύθυνη του τομέα αθλητισμού κ. Γεωργία Τριανταφυλλίδου.