NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΝΔ Κας ΕΛΙΖΑΣ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ ΒΡΥΩΝΙΔΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ


Ενόψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου 2019 η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (2014-2019) Κα Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη θα επισκεφθεί το Κιλκίς το ΣΑΒΒΑΤΟ 20   Απριλίου 2019 και ώρα: 12 το μεσημέρι.
Στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη και μέλη της νομαρχιακής μας οργάνωσης και να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα που αφορούν το νομό Κιλκίς.


 
 Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη
Ευρωβουλευτής ΝΔ – ΕPP GROUP
Αντιπρόεδρος της Ομάδας Εργασίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΛΚ) για θέματα Νομικών και Εσωτερικών Υποθέσεων. Μέλος των Επιτροπών Μεταφορών και Τουρισμού (ΤRΑΝ),  Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών  Υποθέσεων (LIBE),  Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Μέλος της Αντιπροσωπείας στη Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ/ Τουρκίας και της Αντιπροσωπείας για τις σχέσεις με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας

Δείτε Video από τη συνάντηση γνωριμίας των μελών του δημοτικού συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ



Η συνάντηση γνωριμίας των μελών του δημοτικού συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Σιωνίδη, έγινε στο Πολύκαστρο την Τρίτη 16 Απριλίου 2019.

Αρχή με διακρίσεις για τον στίβο του Αλέξανδρου Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην Κατερίνη διεξήχθησαν το Σάββατο 13 Απριλίου οι διασυλλογικοί αγώνες

Και ο Χάρης Ξενιτίδης με το Δημήτρη Κυριακίδη και το "Κιλκίς Μπροστά


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς,  Δημήτρη Κυριακίδη
Η δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά" μεγαλώνει και ψηλώνει ακόμη