NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Συγκίνησε η ΜΑΝΑ του Πόντου

Το δοξάρι της ποντιακής λύρας έσμιξε αρμονικά με τον έντεχνο λόγο και την ποίηση για να εξυμνήσουν την αγέρωχη μορφή της Πόντιας Μάνας, της μάνας με τα πολλά πρόσωπα, της πιστής συζύγου, της φραντάλας (όμορφης) γυναίκας, της σορσόταινας (εύθυμης) της παντοδύναμης πεθεράς, της καλομάνας αλλά και της αντάρτισσας στα άξενα βουνά του Πόντου, στο διαδικτυακό αφιέρωμα που παρουσίασαν στο κοινό ο Δήμος Κιλκίς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Tηλεδιάσκεψη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, «Αθλητισμός και Παιδί»


 

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ


Την Τρίτη 25 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των μελών της ομάδας εργασίας «Αθλητισμός και Παιδί» του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας με συντονίστρια και υπεύθυνη της ομάδας την κα Ε. Πανοβράκου. 

 

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΥΡ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΔ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ


 


Δημοσκόπηση Metron Analysis: Αυξάνει τα ποσοστά της η ΝΔ, προβάδισμα 13,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την Αναγέννηση Πλαγιάς

 

Νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 3 – 1. Μένουν άλλοι δύο ... τελικοί για την επίτευξη του στόχου, την παραμονή στην γ' εθνική κατηγορία, για την Αναγέννηση Πλαγιάς.

Με τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ο Δήμαρχος Κιλκίς Δ.Κυριακίδης

 


Επίσκεψη αντιπροσωπείας Ελεύθερων Νέων Ελλάδας στον Δήμαρχο Κιλκίς 

Ψηφιακή αντικατάσταση αδειών οδήγησης

 

Από σήμερα, οι υπηρεσίες για τις άδειες οδήγησης μέσω του gov.gr, είναι διαθέσιμες και για τις δεκατρείς Περιφέρειες της χώρας.

Διακοπές ρεύματος στα ΑΜΑΡΑΝΤΑ


 

 

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 28 Μαϊου από τις 8:00 έως τις 14:00 έχει προγραμματιστεί  διακοπή ηλεκτροδότησης στο κέντρο του οικισμού των Αμαράντων  λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής. 

Διακοπές πόσιμου νερού στο Κιλκίς


 

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στις περιοχές:

Ράντισμα στα πλατάνια της Παιονίας από τον Δήμο


 

Ο δήμος Παιονίας ραντίζει όσα πλατάνια έχουν παρουσιάσει ασθένειες από έντομα και έλλειψη σιδήρου και βρίσκονται στις πόλεις και τα χωριά του δήμου, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα όπως αυτό της έντονης φυλλόρροιας.

Στο Δίκτυο Αυθεντικών Χωριών Αδριατικής-Ιονίου Γουμένισσα και Σκρα


 

Ο Δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης χαιρετίζει την ένταξη της Γουμένισσας και του Σκρα στο Δίκτυο Αυθεντικών Χωριών Αδριατικής-Ιονίου από την Π.Κ.Μ και την Π.Ε Κιλκίς.

Eπέτειος συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ


 

Η επέτειος της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ -Η εκδήλωση θα γίνει στο Ζάππειο, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Δημοπρατείται το έργο για τις υπολειπόμενες εργασίες ανέγερσης του Γηροκομείου Κιλκίς


 

Δημοπρατείται το έργο για τις «υπολειπόμενες εργασίες ανέγερσης του Γηροκομείου Κιλκίς».

Ψηφίζουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευκαρπίας Κιλκίς "Το Λαβάς"

 

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 και ώρα 11:00 θα πραγµατοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του σωματείου µε την επωνυμία Πολιτιστικός Σύλλογος Ευκαρπίας Κιλκίς "Το Λαβάς" στο συνοδευτικό κτίριο του Ιερού Ναού Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας Κιλκίς µε θέµατα ημερήσιας διάταξης: