NEAPOREIAWEBTV

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης στους κορυφαίους προπονητές των αθλημάτων του

 Όπως προκύπτει από την επίσημη πρόσκληση του Ε.Ο.ΚΑ.Ν (Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμισης Ντοπιγκ) και τις Λίστες των Ομοσπονδιών των αθλημάτων που καλλιεργεί ως Προπονητής, ο Πουντζουκιδης Κωνσταντίνος κατατάσσεται στους ELITE Προπονητές των αθλημάτων του και υποχρεώνεται να παρακολουθήσει Σεμινάριο με τίτλο "Εκπαίδευση Κορυφαίων Προπονητών σε θέματα Διαδικασιών Καταπολέμησης του Ντόπινγκ".

Μια τιμητική πρόσκληση που δείχνει το επίπεδο του Κιλκισιώτη Προπονητή, κατατάσσοντάς τον στους Κορυφαίους προπονητές, εκπροσωπώντας επάξια τα τελευταία χρόνια τον Δήμο μας αλλά και την Ελλάδα στο εξωτερικό. 

 

Η πρόσκληση αυτούσια:

Αγαπητέ κ. Πουντζουκίδη  

Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου και ώρα 17:00 να συμμετάσχετε στην σημαντική εκπαίδευση προπονητών με τίτλο "Εκπαίδευση Κορυφαίων Προπονητών σε θέματα Διαδικασιών Καταπολέμησης του Ντόπινγκ",  που προκύπτει από την υποχρέωση εκπαίδευσης του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. σε: προπονητές αθλητών που έχουν ενταχθεί στον Κατάλογο Ελεγχομένων Αθλητών του Ε.Ο.ΚΑ.Ν., ομοσπονδιακούς προπονητές και διεθνούς προπονητές του αθλήματος σας.  


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.   

Συνημμένα θα βρείτε την επίσημη πρόσκληση του Διοικητή του Ε.Ο.ΚΑ.Ν αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα του εκπαιδευτικού σεμιναρίου...

Νίκη για Αναγέννηση - Αποτελέσματα Γ Εθνικής κατηγορίας .

Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής



Δόξα Δράμας  -   Θερμαϊκος Θέρμης   5-2 
 
Αναγέννηση Πλαγίας  -  Νέστος Χρυσούπολης  3-1 
 
Ορφέας Ξάνθης   - Αλεξανδρούπολη 2-3
 
Αγροτικός Αστέρας-   Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου 1-0
 
Εθνικός Σοχού  -     Άρης Αβάτου 1-2 
 
Απόλλων Παραλιμνίου   -  Πανδραμαϊκος 0-2