NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Νέος Αλεξ, Αβραμίδης ο Γεώργιος Γεωργαντάς;

Αλέξανδρος Αβραμίδης : Ήταν πρώτος σε προσφορά και δημοκρατικό ήθος  Eidisis.gr - Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς Κάνουμε τα ΕΛΤΑ βιώσιμα και ανταγωνιστικά» - Ομιλία του Υφυπουργού Γιώργου  Γεωργαντά στη Βουλή - kilkispress.com

 Ο νέος ανασχηματισμός είναι πλέον γεγονός. 

Όπως γεγονός είναι και πάλι η διατήρηση και μάλιστα με διεύρυνση, αφενός εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του από τον πρωθυπουργό και αφετέρου με την ενίσχυση με άλλες ακόμη πολύ σημαντικές αρμοδιότητες στον Γεώργιο Γεωργαντά  βουλευτη  Ν.Δ ν.  Κιλκίς ο οποίος συνεχίζει με μεθοδικότητα και πολύ δουλειά να διατηρεί υπουργική θέση. 

Ξεκινούν έργα αναβάθμισης στον αυτοκινητόδρομο Εύζωνοι-Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ  ΚΙΛΚΙΣ

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές στο μέτωπο του κατ’ όνομα αυτοκινητόδρουμου Ευζώνων – Θεσσαλονίκης, το εναρκτήριο τμήμα της ΠΑΘΕ σε κάθε εισερχόμενο στην χώρα. Μέσα στον Γενάρη και ανεξάρτητα από την τύχη του εν εξελίξει διαγωνισμού για την ανάδειξη του παραχωρησιούχου από την ΕΓΝΑΤΙΑ α.ε. η ίδια η εταιρεία το πήρε απόφαση.

Προσλήψεις στον Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς

 ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ: Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γηροκομείο Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΚΚΠΠΚΜ) προκηρύσσει την πρόσληψη, μέσω ΑΣΕΠ, επικουρικού προσωπικού, συνολικά ενενήντα έξι (96) ατόμων για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών.

Δήμος Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των δημοτικών παιδικών – βρεφονηπιακών σταθμών



Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
 

Μπορεί οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Κιλκίς να ‘’κόπηκαν’’ λόγω πανδημίας δεν ανέκοψαν όμως το εορταστικό κλίμα και την εγκάρδια διάθεση της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου να προκαλέσει πλατιά χαμόγελα χαράς στους μικρούς φιλοξενούμενούς του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του π. Δημάρχου Ευρωπού Γιώργου Γίτσου

 


Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
 

 

Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε έναν μεγάλο άνδρα, το Γιώργο Γίτσο, που σφυρηλάτησε με τις αρχές και τη στάση ζωής του όσο λίγοι, το αυτοδιοικητικό στερέωμα και πέτυχε να επιβάλλει συνθήκες ανάπτυξης θωρακίζοντας την

Μίνι λίφτινγκ σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Κιλκίς


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Νέο πρόγραμμα εκτενών παρεμβάσεων στη σχολική στέγη αλλά και σε δημοτικά κτήρια που βρίσκονται στην Περιφέρεια του Δήμου ξεκινά αυτό τον χρόνο με

Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς για τον θάνατο του Γεωργίου Γίτσου



Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς
 
«Αποχαιρετούμε σήμερα με βαθιά οδύνη ένα σπουδαίο άνθρωπο, έναν αγαπημένο φίλο. Ο Γεώργιος Γίτσος είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά μιας γενιάς που πάλεψε σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες και κατόρθωσε όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και να προοδεύσει.

Συλλυπητήρια Κ. Σιωνίδη για το θάνατο του Γιώργου Γίτσου

 


Υπογράφει ο Κ. Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
 
Σήμερα αποχαιρετάμε έναν γνήσιο αγωνιστή της Αυτοδιοίκησης, ο οποίος για πολλά χρόνια παρήγαγε σημαντικότατο έργο για τον τόπο μας.