NEAPOREIAWEBTV

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Μια παράταξη για όλους

 


Γράφει ο Χαράλαμπος Καραγεωργίου*
Νέα Δημοκρατία είναι η κίνηση που επιλέγει και συντηρεί από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες.
Κωνσταντίνος Καραμανλής (από την ιδρυτική Διακήρυξη της ΝΔ)
Αυτή η φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή πρέπει να γίνει οδηγός για όλους όσους ανήκουν σε αυτή την μεγάλη φιλελεύθερη αλλά και συντηρητική παράταξη, σε αυτή την παράταξη που ξέρει να συντηρεί αξίες και όχι απόψεις που είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μια φράση που όπως δείχνουν τα γεγονότα ακολουθείτε πιστά.

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ"

 


Ανακοίνωση Συλλόγου 
Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ"
 
Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Κιλκίς "Ο ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ" πραγματοποίησε  την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020 την Τακτική Γενική Συνέλευση του με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. και την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού συμβουλίου.

Κιλκίς: Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου



Ανακοίνωση Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς

 

Η Αναπλ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κυριακή ΜΑΓΝΗΣΑΛΗ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει την Τρίτη 20-10-2020 στην εορταστική εκδήλωση, που θα λάβει χώρα με μέριμνα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου και της «Ημέρας της Αστυνομίας».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Ώρα 09:00: Πέρας προσελεύσεως προσκεκλημένων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.