NEAPOREIAWEBTV

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Αλέξανδρος Κιλκίς: Τα δώρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!


Αλέξανδρος Κιλκίς: Τα δώρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το απόγευμα της Παρασκευής τα παιδιά της Ακαδημίας του Αλέξανδρου Κιλκίς την ώρα των προπονήσεων τους, καθώς είχαν την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουν στο Αθλητικό Κέντρο τον στρατηγικό συνεργάτη ΠΑΟΚ.

ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ: «Ευτυχώς που στην πανδημία η χώρα δεν έχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ»

 


Με «σκληρή γλώσσα» απαντά η διοικούσα επιτροπή εκλογικής περιφέρειας (ΔΕΕΠ) της ΝΔ στην νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία», αναφορικώς με τις αιτιάσεις της κατά της κυβέρνησης σε ό, τι έχει να κάνει με την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης αλλά και την γενικότερη κατάσταση στον τομέα της υγείας.

Στην απαντητική ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Κιλκίς ΝΔ τονίζει τα εξής:

Σε ευρωπαϊκό έργο Αδελφοποίησης Πόλεων ο Δήμος Κιλκίς με έξι Δήμους της Βόρειας Ιταλίας


Η αλληλεγγύη είναι το κλειδί με το οποίο ο Δήμος Κιλκίς ανοίγεται στην Ευρώπη και δημιουργεί δίαυλο επικοινωνίας με αυτοδιοικητικούς φορείς.

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Κιλκίς για το 2022



Συνεχίστηκε και φέτος η καλή παράδοση της υπερψήφισης του προϋπολογισμού με τη συντριπτική αποδοχή των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς να

Το Επιμελητήριο Κιλκίς καλεί σε εμβολιασμό τον επιχειρηματικό κόσμο και τους πολίτες



Υπογράφει ο Χρήστος Ε. Χατζημλάδης
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Η νέα έξαρση της πανδημίας αποτελεί πλέον γεγονός και η ανάγκη επιβολής νέων και αυστηρότερων μέτρων, με ότι δυσάρεστο συνεπάγεται αυτό για την κοινωνία και την οικονομία είναι ουσιαστικά προ των πυλών.

Ο Άθλος Κιλκίς στους διεθνείς αγώνες brajilian jiu jitsu στην Σόφια της Βουλγαρίας



Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Το βάπτισμα του πυρός θα πάρει ο Αθλος Κιλκίς στο BJJ και μάλιστα στο Διεθνές Πρωτάθλημα Brajilian jiu jitsu ( AJP TOUR SOFIA International Pro-Gi ).