NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Δημοτική γεφυροπλάστιγγα στο αγρόκτημα της δημοτικής ενότητας Ευρωπού Παιονίας


Το 2009 ξεκίνησε από την διοίκηση του Καποδιστριακού δήμου Ευρωπού και τον τότε δήμαρχο Ευθύμη Κουρτζανίδη η κατασκευή δημοτικής γεφυροπλάστιγγας στην ανατολική πλευρά του

50 εκατομμύρια σε 332 δήμους της χώρας για την ενίσχυση της ρευστότητάς τους

 

 ΠΗΓΗ  ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ  ΚΙΛΚΙΣ

Εκδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26ης Μαρτίου η (επανειλημμένως εξαγγελθείσα) απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για έκτακτη επιχορήγηση των δήμων της χώρας με συνολικό ποσό ύψους

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς (28/3/2021)



Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς

 Μια ακόμη εβδομάδα ξεκίνησε για την οικογένεια του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Η εβδομάδα όμως αυτή είναι πρέπει να τονίσουμε σημαδιακή και ιστορική καθώς περιλαμβάνει την μεγάλη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου. 

Προκήρυξη εκποίησης ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού νομού Κιλκίς



Προκήρυξη εκποίησης ακινήτων κατόπιν δημοσίου πλειοδοτικού διαγωνισμού με ελεύθερη εκποίηση ακινήτων του Αγροτικού Συνεταιρισμού νομού Κιλκίς υπό εκκαθάριση.
Δείτε ΕΔΩ

Θέση εργασίας στη Doppler SA (28/3/2021)



Η Doppler SA, η ελληνική βιομηχανία ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών, parking lifts και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αναζητά Τεχνικό Ανελκυστήρων για την έδρα της στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Δείτε ΕΔΩ

Γουμένισσα: Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η υπογειοποίηση των ρευματοφόρων αγωγών



Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
 

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι το έργο υπογειοποίησης των ρευματοφόρων αγωγών, συνολικού μήκους 1500 μέτρων, που υλοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ στη Γουμένισσα προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Κοιτάξτε τον καθρέπτη σας κυρία Αγαθοπούλου

 Ειρήνη- Ελένη Αγαθοπούλου : Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.σημαίνει.... Eidisis.gr - Η  ενημερωτική πύλη του Κιλκίς

Οργή  στην  Γουμένισσα, μετά  την  αποκάλυψη  πως  μεθοδεύθηκε  από     τον  ΣΥΡΙΖΑ  το  κλείσιμο  του  καταστήματος  ΕΛΤΑ.  για  να  εκτεθεί  η  κυβέρνηση.

 

Μετά την επαναστατική γυμναστική και το στόχο της αποσταθεροποίησης της χώρας που εξελίχθηκαν σε φιάσκο (υπόθεση βοήθειας του αρχιδολοφόνου  Κουφοντίνα, κατευθυνόμενες εξεγέρσεις απο τον ΣΥΡΙΖΑ