NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Συντηρήσεις στα κλειστά γυμναστήρια της Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Συνεχίζεται η συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Παιονίας στα κλειστά Γυμναστήρια Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού και Πολυκάστρου.

Μ. Συρεγγέλα: Ένας πόλεμος αφήνει πάντα «πληγές» και δεν είναι ποτέ ουδέτερος ως προς το φύλο



                                                                                               


Στην 66η Σύνοδο για το Καθεστώς των Γυναικών στα Ηνωμένα Έθνη (Commission on the Status of Women - CSW) εκπροσώπησε τη χώρα μας η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής, Οικογένειας και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα. Η φετινή Σύνοδος δίνει έμφαση στην επίτευξη της ισότητας των φύλων και στην ενδυνάμωση γυναικών και κοριτσιών στο πλαίσιο πολιτικών και προγραμμάτων για την κλιματική αλλαγή, το περιβάλλον και τη μείωση του κινδύνου καταστροφών.

Οι Πολίτες του κόσμου από το πρόγραμμα Erasmus στο Δημαρχείο Κιλκίς

 

Ο Δήμος Κιλκίς φιλοξένησε χθες πενήντα μαθητές και μαθήτριες σχολείων της Ιταλίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς από την Ελλάδα, τα οποία συμμετέχουν σε πρόγραμμα  Erasmus, με κεντρική ιδέα την προώθηση της ιδιότητας του πολίτη του κόσμου.



Τριήμερο ενημέρωσης για τη στοματική υγεία

 


Τριήμερο ομιλιών για τη στοματική υγεία διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς την ερχόμενη εβδομάδα αποσκοπώντας στη σωστή ενημέρωση των μαθητών Δημοτικών Σχολείων της πόλης για τη βελτίωση της στοματικής υγείας.