NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

 Αντώνης Χαρίτος

Επιστολή Ανδρέα Βεργίδη στο ΥΠΑΑΤ για την ουσιαστικ;h στήριξη του εισοδήματος των γεωργών και κτηνοτρόφων



Τροποποίηση του ν.4061/2012, με την οποία θα διασφαλίζεται ουσιαστικά η στήριξη του εισοδήματος των γεωργών και κτηνοτρόφων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) Κιλκίς, προτείνει – με επιστολή του προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Η τοπική κοινότητα Καμπάνη Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...



Ευχαριστήριο τοπικής κοινότητας Καμπάνη Κιλκίς
Στον Καμπάνη Κιλκίς, η τοπική κοινότητα σε μία συμβολική κίνηση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821 τοποθέτησε μικρά λάβαρα σε διάφορα σημεία του χωριού. Ευχαριστούμε τον συγχωριανό μας για την χορηγία και τον εναερίτη της καρδιάς μας Πασχάλη Κέλνερ της Balkan Electric για την τοποθέτηση.

Δήμος Παιονίας: Ταξίδι αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας



Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας

 

Ξεκίνησε την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 το ταξίδι αλληλεγγύης από το δήμο Παιονίας προς το δήμο Τυρνάβου. Το φορτηγό μεταφέρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον σεισμό, όσα με αγάπη και ευαισθησία

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα στη διακίνηση ναρκωτικών

 

Συνελήφθησαν 4 μέλη της εγκληματικής ομάδας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμα ενός μέλους. Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και πάνω από 9.000 ευρώ. Στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie».

Φορείς και επιχειρήσεις από το δήμο Κιλκίς που στήριξαν τους σεισμοπαθείς

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση φορέων και επιχειρήσεων από το δήμο Κιλκίς που στήριξαν τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας, συγκεντρώνοντας και προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης, αποδεικνύοντας γι' άλλη μια φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και αξίζει η ονομαστική αναφορά:

Αιμοδοσία Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μικροκάμπου Κιλκίς

 

Πρόγραμμα προμήθειας στεγάστρων στο Δήμο Παιονίας

 


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
 

Με απόφαση της διεύθυνσης οικονομικής & αναπτυξιακής πολιτικής, τμήμα αναπτυξιακών προγραμμάτων & διαχείρισης Π.Δ.Ε. του υπουργείου εσωτερικών της 10 Μαρτίου 2021 Α.Π. : 18385 εντάχθηκε ο δήμος Παιονίας στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης V «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

Το Κέντρο Υγείας Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά.....

 


Ευχαριστήριο 
Κέντρου Υγείας Κιλκίς
Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύµβουλο της ΕΑΣΘ Α.Ε. κ. Τσιχήτα Χρήστο καθώς και στον Γενικό Διευθυντή και συντοπίτη µας κ. Γιαννόττουλο Κωνσταντίνο για την ευγενική προσφορά τους προς το  Κέντρο Υγείας Κιλκίς ολοκληρωμένης µονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Αποξηλώθηκε το παλιό ταρτάν στο ανοικτό γήπεδο Κιλκίς



Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου Κιλκίς με πρώτη ενέργεια την αποξήλωση του φθαρμένου συνθετικού τάπητα, μήκους 7.681,71 τ.μ.

Σε δημόσια διαβούλευση το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς



Ο Δήμος Κιλκίς, στο πλαίσιο σύνταξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2019 – 2023, θέτει σε δημόσια διαβούλευση το κείμενο του Στρατηγικού Σχεδιασμού (α’ φάση Επιχειρησιακού Προγράμματος) του Δήμου για την εν λόγω χρονική περίοδο και απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες να συνεισφέρουν στη διαμόρφωσή του, σφραγίζοντας με τη συμμετοχή τους, με τις ιδέες και τις προτάσεις τους, την τελική του μορφή.

Κοινή δήλωση προέδρων ΔΕΕΠ Ν.Δ Κιλκίς, Σερρών, Πέλλας

  Πράσινο φως για τα «Δικαστικά» ΣΔΙΤ, ύψους 310 εκατ. ευρώ | in.gr

 Η πρόσφατη έγκριση από την αρμόδια Διυπουργική Επιτρόπη