NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Κορωνοϊός: Δημοσιεύθηκε η νέα ΚΥΑ με τα μέτρα έως τις 16 Μαρτίου

 


Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς


Εκδόθηκε σήμερα το πρωί η Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ.13805/4-3-2021 που ορίζει τα νέα μέτρα για την περίοδο από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη, 16 Μαρτίου, περιλαμβάνοντας και την Καθαρή Δευτέρα (15 Μαρτίου 2021).

Εναλλακτικοί τρόποι εξυπηρέτησης των πολιτών στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς



Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

 Με γνώμονα την προστασία των πολιτών και την αποφυγή της διάδοσης του COVID-19 και έπειτα από την ανακοίνωση των νέων, αυστηρότερων μέτρων που ισχύουν από σήμερα στις 6 το πρωί μέχρι τις 16 Μαρτίου 2021 σε όλη τη χώρα προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού, η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν τη φυσική παρουσία στις υπηρεσίες και επαναλαμβάνει τους εναλλακτικούς τρόπους εξυπηρέτησης των πολιτών:

Συνάντηση Δημάρχου Κιλκίς με Διοικήσεις ΕΒΕ και Εμπορικών Συλλόγων για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας

 


Η πληττόμενη τοπική επιχειρηματικότητα από τη δίνη της πανδημίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη με τις Διοικήσεις του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κιλκίς και των τεσσάρων Εμπορικών Συλλόγων Κιλκίς, Πολυκάστρου, Γουμένισσας και Αξιούπολης.

Επικήδειος λόγος Δημάρχου Κιλκίς στην εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτη Εμμανουήλ



Λόγος Δημάρχου Κιλκίς 
 
Σεβασμιώτατε Μητροπολίτα Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριε Τοποτηρητά της καθ’ ημάς Μητροπόλεως και εκπρόσωπε του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου,

Παρατείνονται οι ΚΟΕ για την κάλυψη ζημιών σε γεωργούς και κτηνοτρόφους και για το 2021

 



Παράταση έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 λαμβάνει με απόφαση των υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού και του υπουργού Αναπληρωτή Οικονομικών κ. Θεοδ. Σκυλακάκη, ο «Κανονισμός Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων».

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του Κοινοτάρχη Μαυρονερίου Δημήτρη Ιωαννίδη

 


Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
 
Ο Δήμος Κιλκίς, η Δημοτική Ενότητα Πικρολίμνης και η Κοινότητα Μαυρονερίου θρηνούν για τον αδόκητο χαμό του Κοινοτάρχη Δημήτρη Ιωαννίδη.

Επίσκεψη Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς στην Αναγέννηση Πλαγιάς

 

Την ομάδα της Αναγέννησης Πλαγιάς, η οποία εκπροσωπεί τον νομό Κιλκίς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας της χώρας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου 2021, κλιμάκιο της ΔΕΕΠ ΝΔ με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Μ.Παπαδόπουλο και την υπεύθυνη του τομέα αθλητισμού κ. Γ.Τριανταφυλλίδου.