NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Δημοπρατήθηκε η κατασκευή του ανατολικού περιφερειακού δρόμου στην Γουμένισσα

 


Ο δήμος Παιονίας δημοπράτησε  το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΡΙΝΤΟΥΤ» προυπολογισμού 200.000,00 ευρώ.

Χειροπέδες σε 34χρονο για παράνομη μεταφορά μεταναστών στους Ευζώνους


Χειροπέδες σε 34χρονο για παράνομη μεταφορά μεταναστών στους Ευζώνους

Συνελήφθη ένας 34χρονος Πακιστανός το βράδυ της Τρίτης (18/05) σε περιοχή των Ευζώνων, στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (17/5/2022)


Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Ετοιμη για τελικό στην ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ15 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Σαρωτικός ο Αλέξανδρος Κιλκίς πέρασε με 4-0 από την έδρα του Κιλκισιακού και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Συνεδρίαση Πολιτικής Προστασίας με θέμα, «Λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών».


Την ετοιμότητα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την κείμενη νομοθεσία και τα επιχειρησιακά σχέδια όπως είναι ο “Ιόλαος” και την πεποίθηση

Πανηγυρική επάνοδος Δόξας Χέρσου στην α1 κατηγορία με νίκη επί του… Παίων Τούμπας



Ημέρα χαράς για το ποδοσφαιρικό Χέρσο η Κυριακή 15.5.22.

Είναι η ημερομηνία, κατά την οποία η τοπική Δόξα νίκησε… του Παίων Τούμπας με 3-0 και επανήλθε πανηγυρικώς στην ανώτερη κατηγορία του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου, ύστερα από απουσία δύο χρόνων.

Εκδηλώσεις Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο Κιλκίς την Κυριακή 22 Μαΐου 2022

 


Οι εκδηλώσεις για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, σύμφωνα με το Ν.2193/1994 (ΦΕΚ Α32/1994).

Ευφρόσυνη υποδοχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

 


Ο νέος Ποιμενάρχης της Μητροπολιτικής Επαρχίας Κιλκίς κ. Βαρθολομαίος κόσμησε με την ευγενική παρουσία και τον φωτισμένο του λόγο τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.


Από τα έδρανα του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την πρόσκληση του οποίου αποδέχθηκε, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου ενστάλαξε μηνύματα ενότητας και συνδημιουργίας προς τους αυτοδιοικητικούς λειτουργούς και ευχήθηκε οι

Αποκαταστάσεις μνημείων και επιφανειών από συνθήματα και γκράφιτι


Αποκαταστάσεις μνημείων και επιφανειών από συνθήματα και γκράφιτι στην πόλη του Κιλκίς

Το αστικό περιβάλλον της πόλης ομορφαίνει και πάλι και ξαναδείχνει την αισθητική του σε πείσμα της αυθαίρετης όσο και κακόβουλης απόπειρας υποβάθμισής του.