NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Εκδηλώσεις για την Ημέρα μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα στο Κιλκίς

 

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα θα πραγματοποιηθούν φέτος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στην πόλη του Κιλκίς, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Mία ακόμη διάκριση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αξιούπολης




Δελτίο τύπου 1ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης

 

 Tο έργο «Let’s explore Europe» το οποίο εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2018-19, από τους μαθητές και τις μαθήτριες της E΄ τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου Αξιούπολης Κιλκίς στο μάθημα των Αγγλικών, διακρίθηκε και

Επίσκεψη Κώστα Σκρέκα στο Κιλκίς



Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα, ο οποίος έχει την αρμοδιότητα των αρδευτικών έργων.

Δήμος Κιλκίς: Πρόσληψη επτά συμβασιούχων στο Τμήμα Εσόδων

 



Ο Δήμος Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την υποβοήθηση του Τμήματος Εσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Κιλκίς: Νέα εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

 


Με σύνθημα ‘’Με το αίμα μου σώζω μια ζωή’’ και με τη συνεργασία τοπικών κοινωνικών φορέων ο Δήμος Κιλκίς προγραμματίζει νέα εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020.

Ομιλία του Γ. Γεωργαντά στη διημερίδα με θέμα «ΚΕΠ και Ψηφιακή Εξυπηρέτηση Πολιτών»

 



Δελτίο τύπου Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης 
 
Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, απηύθυνε ομιλία στη διημερίδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, με