NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Αξιέπαινη πρωτοβουλία φιλάθλων. Ο αθλητισμός ενώνει


ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ. 

Πανό στα ελληνικά για τις φωτιές στη χώρα μας ανάρτησαν οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης -«Ελλάδα, κράτα γερά».

Ε Γ Κ Λ Η Μ Α : 650.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ


 

 

Αστεροσκοπείο: Ο χάρτης της καταστροφής - Περισσότερα από 650.000 στρέμματα τα καμένα σε Εύβοια, Αττική, Λακωνία

ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ, ΧΡΥΣΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

 
Tα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής Ανδρών Πόλο που κατέκτησε τη 2η θέση στην Ολυμπιάδα του Τόκυο η οποία χθες ''έριξε'' αυλαία με μια φαντασμαγορική τελετή λήξης και δίνοντας τη σκυτάλη στο Παρίσι και την Γαλλία.

Βοήθεια για τους πυρόπληκτους από τον Δήμο Κιλκίς


 

Οι πληγές της πρωτοφανούς πύρινης λαίλαπας που κατέκαψε περιοχές του τόπου μας, με ανυπολόγιστες καταστροφές σε υποδομές και στο φυσικό περιβάλλον, μπορούν να επουλωθούν αν δείξουμε όλοι εμπράκτως την αλληλεγγύη μας.

Τέλος καλό, όλα καλά με τις πυρκαγιές σε αγροτικές περιοχές του Ν.Κιλκίς


 

Σβήστηκαν τελικά οι φωτιές που σημειώθηκαν χθες Κυριακή 8 Αυγούστου 2021 σε περιοχές του Ν. Κιλκίς (μεταξύ Καστανιών και Ηλιολούστου) χάρη στην έγκαιρη και άμεση κινητοποίηση και επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων του νομού μας σε συνδυασμό με την ενεργοποίηση του Δήμου Κιλκίς αλλά και ιδιωτών αγροτών κατοίκων που βοήθησαν με την συνδρομή των τρακτέρ τους στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

14ο Πανευρωπαϊκό τουρνουά τέννις στο Κιλκίς



Με τους τελικούς σε μονά και διπλά αγοριών και κοριτσιών Α16, έριξε αυλαία το 14ο Πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις Κιλκίς, TENNIS EUROPE KILKIS CUP, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από 30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του ομίλου προς τον Προφήτη Ηλία.