NEAPOREIAWEBTV

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΕKΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ

Εντυπωσιακή  άνοδος  του  συνδυασμού της    ( Α.Κ.Ε)  Νέας  Δημοκρατίας

Αποτέλεσμα εικόνας για εκλογες εργαζομένων νοσοκομείο κιλκίς

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ  ΝΟ.ΔΕ  Ν.Δ  Ν.  ΚΙΛΚΙΣ ]

Αποτέλεσμα εικόνας για νοδε νδ. κιλκισ
Πραγματοποιήθηκαν την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 οι εκλογές των εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

ΕΚιλκίς: Τελετή αποφοίτησης νεοσυλλέκτων οπλιτών στο στρατόπεδο "Αντωνίου Καμπάνη"

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή Αποφοίτησης του Σχολείου Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Οπλιτών («Απονομή Μπερέ») στο Στρατόπεδο «ΣΧΟΥ (ΠΖ) ΚΑΜΠΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» στο Κιλκίς.

Αιμοδοσία του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων "Οι Ακρίτες"


Από Παίονες αστυνομικούς συνελήφθησαν 2 άτομα, για κατοχή 3.800 αδασμολόγητων πακέτων τσιγάρων


Συνελήφθησαν χθες (4 Μαρτίου 2020) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 75χρονος ημεδαπός και 78χρονη ημεδαπή, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Στο Κιλκίς το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής -Ελευθέρας Πάλης Εφήβων & Νεανίδων



Ο Δήμος Κιλκίς, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης (ΕΛ.Ο.Π.)και ο Γυμναστικός Σύλλογος Κιλκίς (ΓΑΣΚ) ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αθλητική διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής – Ελευθέρας Πάλης Εφήβων και Νεανίδων, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου.

(Video) Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Οδηγίες και μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού"



Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020 στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και ώρα 12:00, σε συνεργασία µε τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, µε θέµα, "Οδηγίες σχετικά µε τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από τον νέο κοροναϊό στις σχολικές μονάδες."

Δράσεις του Νοσοκομείου Γουμένισσας (4/3/2020)



Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Την Τρίτη 25.02.2020 πραγματοποιήθηκε δράση του Νοσοκομείου Γουμένισσας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Γουμένισσας και την Αντιδημαρχία Παιδείας. Κλιμάκιο του Νοσοκομείου επισκέφθηκε και παρέδωσε αντισηπτικά χεριών και προστατευτικές μάσκες στα:

Κιλκίς: Γυναίκα, μία Λέξη, ένα Σύμβολο

Τρεις γυναίκες καταξιωμένες στην κοινωνία και στην εργασία τους φωτίζουν από τη δική τους οπτική τη σχέση της γυναίκας με τη δημοσιογραφία, την ψυχολογία και την τέχνη.

Επιτυχίες των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς


Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς
Στο πλαίσιο των μαθηματικών διαγωνισμών του σχολικού έτους 2019-2020 οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Παιονίας


Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει διανομή Νωπών Προϊόντων στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ στα παρακάτω σημεία διανομής:

Δείτε το σποτ των Πανελληνίων Αγώνων Πάλης 2020 στο Κιλκίς