NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Συνελήφθη 19χρονος για ληστεία σε κατάστημα στο Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (2 Δεκεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 19χρονος ημεδαπός, για ληστεία σε κατάστημα που έγινε προχθές το βράδυ στο Κιλκίς.

Διάθεση 21 κάδων απορριμμάτων σε σχολεία της πόλης του Κιλκίς


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς 
Με στόχο την ευαισθητοποίηση αλλά και την ενεργοποίηση των μικρών πολιτών σε ζητήματα καθαριότητας και περιβάλλοντος ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης διένειμε είκοσι έναν συμβατικούς κάδους

Οι Πρόσκοποι του Κιλκίς στρώνουν τραπέζι αλληλεγγύης

Δελτίο τύπου Προσκόπων Κιλκίς
Οι Πρόσκοποι του Κιλκίς υπηρετούν έμπρακτα την υπόσχεσή τους να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση υλοποιώντας δράση προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ωράριο λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Κιλκίς, κατά τον μήνα Δεκέμβριο

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς ενημερώνει ότι το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, στο οποίο φιλοξενείται από 11.11.2018 και μέχρι 31.05.2019 η θεματική έκθεση

Χριστουγεννιάτικο ωράριο των καταστημάτων του Κιλκίς

Το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς, στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ.

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΉ ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, σας καλεί να ζήσετε την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, στην πανηγυρική της συναυλία "TUTTI
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διψήφια διαφορά υπέρ της ΝΔ στις ευρωεκλογές προβλέπει το Politico

Αποτέλεσμα εικόνας για νδΣημαντικότατη αύξηση των εδρών της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές προβλέπει η ιστοσελίδα Politico, κάνοντας αναγωγή των δημοσκοπικών τάσεων που επικρατούν στη χώρα.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...


Ευχαριστήριο ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του, στον Φοίβο Χατζηβασιλείου, στον Γιώργο Τσαρίδη, στον Παναγιώτη Καραγιαννίδη και στον Χρήστο και τη Δέσποινα Αϊδαρίνη για την αμέριστη βοήθεια τους στο πλαίσιο της φιλοξενίας του σημαντικού Έλληνα σκηνοθέτη, Τώνη Λυκουρέση, για την προβολή της ταινίας, “Σκλάβοι στα δεσμά τους”.

Ο καθένας από το επαγγελματικό του μετερίζι συνέβαλε στην επιτυχία της

Τι λέει η ΔΑΚΕ Κιλκίς για τις κινητοποιήσεις των μαθητών


Προσθήκη λεζάντας
Ανακοίνωση ΔΑΚΕ Κιλκίς 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα πανικόβλητη η Αριστερά παρακολουθεί την εθνική αφύπνιση των μαθητών για το ζήτημα της Μακεδονίας. Οι μαθητές πάρα πολλών σχολείων στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας κινητοποιήθηκαν και κινητοποιούνται καταγγέλλοντας τη συνθήκη των Πρεσπών, που εκχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.

Τρομοκρατημένοι η κυβέρνηση του

Παιονία: Ενημερωτικές εκδηλώσεις για αγροτικά θέματα

Ανακοινώνεται ότι ο δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα  Κιλκίς και την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές ημερίδες με τα εξής θέματα: 

Αξιούπολη: Παρουσίαση του βιβλίου «Πλεκτάνη εξ αίματος» του Αλέξανδρου Ακριτίδη

Το νέο μυθιστόρημα του συγγραφέα Αλέξανδρου Ακριτίδη, «Πλεκτάνη εξ αίματος» μετά από μια επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Γερμανία, κλείνει τον κύκλο των παρουσιάσεων για το 2018, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αξιούπολης «Δημήτριος Ε. Οικονόμου».