NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Τα 12 Highlights του 12ου Συνεδρίου της ΝΔ



Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου
➤Το 70% των εθελοντών του συνεδρίου ήταν νέες/νέοι ηλικίας 18-38 ετών. Επίσης, το 45% των εθελοντών ήταν γυναίκες. Επικοινωνιακά, μα και ουσιαστικά, πολύ θετικό αυτό.
Δεν περιμέναμε παρά μόνο 5-6 λεπτά ώστε να πάρουμε τις σχετικές διαπιστεύσεις εισόδου στο συνέδριο. Οργανωτικά, σχεδόν όλα, ήταν άρτια. Ίσως ενόχλησε ότι δεν υπήρχε καλή θέρμανση και εξαερισμός.

Ευχές Χριστουγέννων από την εταιρία Doppler


Καλά Χριστούγεννα - Ντόρα Μπακογιάννη

Μήνυμα Χριστουγέννων του Κ. Πουντζουκίδη


Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
"Η Γιορτή των Χριστουγέννων μας υπενθυμίζει την μεγάλη αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο. Μας θυμίζει την επίσκεψη του Χριστού στη γη για να λυτρώσει τον άνθρωπο από τον πόνο.
Η βία, η αύξηση της εγκληματικότητας, το δουλεμπόριο, η αύξηση των ναρκωτικών και των φυλακισμένων αποκαλύπτουν την πνευματική κρίση του πολιτισμού μας.

Ο Χριστός επισκέπτεται την ανθρωπότητα για να προσφέρει το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας. Αποκαλύπτει το Θεό στον άνθρωπο, και δείχνει το αληθινό νόημα της ζωής.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι ευκαιρία να είναι πραγματικά λυτρωτικά και για την προσωπική μας ζωή. 

Ας ευχηθούμε και ας αγωνισθούμε, ο Χριστός να γεννηθεί και στη δική μας καρδιά, για να βιώσουμε την αγάπη, και την ειρήνη στην ψυχή μας. Ας παλέψουμε όλοι μαζί ώστε αυτός ο κόσμος να γίνει καλύτερος.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους."

Ευχές εορτών Π. Τονικίδη


Ευχές εορτών από τον Θεόδωρο Καράογλου


Ευχές Χριστουγέννων από την ΟΝΝΕΔ Κιλκίς


Άστραψε και βρόντηξε ο Γ. Γεωργαντάς στην TV100 για το δρόμο Ν. Σάντας - Ασσήρου



Με μήλον της έριδος το γαιώδες υλικό για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ν. Σάντας – Ασσήρου διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα “Πέριξ” της TV100 ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης. 

Ευχές εορτών από τον υποψ. Δήμαρχο Κιλκίς Δ. Κυριακίδη


Εορταστικές Ευχές Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη