NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Επισκέψεις του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη


Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη
O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018 το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (ΚΚΣ Κιλκίς).

«ΦιλόΔημος»: 132 εκατ. ευρώ για 43 νέα έργα Ύδρευσης και Αποχέτευσης - 3.551.039,07 € για τη ΔΕΥΑ Κιλκίς

Νέες χρηματοδοτήσεις συνολικού προϋπολογισμού 132 εκατομμυρίων ευρώ, για 43 έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε 39 Δήμους της χώρας, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στους διασυλλογικούς αγώνες Kick Boxing στη Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Διασυλλογικοί αγώνες Kick Boxing διεξήχθησαν στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων,

Κιλκίς: Συνεργασία για την καινοτομία και την ανταλλαγή καλών πρακτικών

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε συνεργασία με το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, την Επιμορφωτική Κιλκίς, το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – καθ. Σκόρδα Γεώργιο και τους παρακάτω φορείς:

Μεγάλη επιτυχία για το Kinesis στο Καζακστάν

Δελτίο τύπου Kinesis 
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της IBU Kyodokyokushin στο Αλμάτι του Καζακστάν βρέθηκε ο αθλητής του Kinesis Σταύρος Σοαντζόγλου στις 18 Νοεμβρίου.

Αναγόρευση του Δήμου Παιονίας σε εταίρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος»

Το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» λαμβάνοντας υπόψη την ξεχωριστή προσφορά του Δήμου Παιονίας στη

Διάλογο με τους αγρότες Αγ.Πέτρου ο Κ.Γιαννόπουλος

Από την χθεσινή συγκέντρωση στον Άγιο Πέτρο .Πολλά τα θέματα,εποικοδομητική συζήτηση με τους παραγωγούς της περιοχής  που  διοργάνωσε  ο  πρόεδρος  του  τοπικού  συμβουλίου  κ.  Παρασκευόπουλος. Το  παρών  έδωσαν  πέραν  των  αγροτών, ο  πρώην  δήμαρχος Παιονίας  κ.  Λαπόρδας, το  μέλος  του  επιμελητηρίου  κ.  Τσέντος, ο  αγροτοσυνδικαλιστής, κ.Γεωργίτσαρος, και  αυτοδιοικητικός  κ.  Καραθόδωρος