NEAPOREIAWEBTV

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Πρόσκληση ανθρωπιάς του δήμου Κιλκίς για τους πληγέντες της Καρδίτσας

 


Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους πολίτες του δήμου Καρδίτσας που επλήγησαν από τις πρωτοφανείς σε έκταση καταστροφές του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» διοργανώνει ο δήμος Κιλκίς.

Με τον χειρούργο Ω.Ρ.Λ. ολοκληρώθηκε η λίστα των επικουρικών ιατρών στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Γουμένισσας

 

Την πλήρωση δέκα επικουρικών ιατρών στα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας ανακοίνωσε το τμήμα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού & γραμματείας.

Στο σχετικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων



Συνελήφθη χθες (24 Σεπτεμβρίου 2020) το πρωί, σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ του Νομού Κιλκίς



Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Εγκρίθηκαν, με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, όλα τα αιτήματα που είχαν υποβληθεί στο Υπουργείο για τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων στα ΕΠΑΛ του νομού Κιλκίς.

Ειδικότερα, στο 1ο ΕΠΑΛ του Κιλκίς εγκρίθηκε στον τομέα της Διοίκησης και Οικονομίας, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του υπαλλήλου αποθήκης και συστημάτων εφοδιασμού, στον τομέα της πληροφορικής η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του τεχνικού Η/Υ και δικτύων Η/Υ και στον τομέα της Υγείας και πρόνοιας, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα της αισθητικής τέχνης.

Στο 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς εγκρίθηκε η λειτουργία τμήματος δομικών έργων, δομημένου περιβάλλοντος και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, στον τομέα της γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του τεχνικού φυτικής παραγωγής και στον τομέα της ηλεκτρολογίας, ηλεκτροκίνησης και αυτοματισμού, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα του τεχνικού ηλεκτρολογικών συστημάτων, εγκαταστάσεων και δικτύων.

Τέλος, στο 1ο ΕΠΑΛ Αξιούπολης εγκρίθηκε η λειτουργία του τμήματος γεωπονίας, τροφίμων και περιβάλλοντος και στον τομέα της υγείας και πρόνοιας, η λειτουργία τμήματος για την ειδικότητα της αισθητικής τέχνης.

Σε συνέχεια των προηγούμενων επικοινωνιών τους, ο Υφυπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ενημερώθηκε σήμερα από την Σοφία Ζαχαράκη για την έγκριση των τμημάτων, ενώ ο Γ. Γεωργαντάς ευχαρίστησε την Υφυπουργό Παιδείας για την ανταπόκριση της.

Αποχωρούν οι μετανάστες από το ξενοδοχείο των Μουριών

ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Μουριές Κιλκίς: Ανάστατοι οι κάτοικοι – Σε ένα χωριό  800 κατοίκων έφεραν 250 αλλοδαπούς από τη Μόρια. ΒΙΝΤΕΟ

Υλοποιείται η δέσμευση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μηταράκη, για τη σταδιακή απομάκρυνση των μεταναστών από το ξενοδοχείο Δήμητρα του Σ.Σ. Μουριών.

Υπογραφή σύμβασης για συμφωνία - πλαίσιο εκπόνησης μελετών


Σύμβαση για την εκπόνηση της συμφωνίας πλαίσιο με τίτλο «Συμφωνία πλαίσιο για την εκπόνηση τοπογραφικών, περιβαλλοντικών, υδρολογικών και υδραυλικών μελετών και την εκπόνησης

Αστυνομικοί του Κιλκίς τον έπιασαν με κρυσταλλική αμφεταμίνη και κάνναβη


Συνελήφθη χθες (23 Σεπτεμβρίου 2020) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της

Εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΕ Κιλκίς


Εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης, απαραίτητες για την ασφάλεια της οδικής κυκλοφορίας σε έναν άξονα που δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων καθώς οδηγεί σε χερσαία πύλη εισόδου της Ελλάδας,