NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Το 8ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς μας ταξιδεύει στο όνειρο - Πρόγραμμα


Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς θα συντροφεύσει για μία ακόμη χρονιά τα γιορτινά όνειρα των μικρών και μεγάλων του φίλων και θα γίνει μια μεγάλη, μια δυνατή αγκαλιά που θα τους χωρέσει όλους και θα τους ταξιδέψει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.
Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού έχουν φροντίσει να μην του λείψει τίποτε. 


Εξαίσιες μουσικές, αγιοβασίληδες, ξυλοπόδαροι και κλόουν, παιδικά παιχνίδια σε αφθονία, παραμύθια από κάθε γωνιά της πατρίδας

Φαχουρίδης για Κιλκίς και Βασιλακάκης για Παιονία οι υποψ. δήμαρχοι του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα λαϊκό γλέντι της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ, αυτή τη φορά στην Κορομηλιά Κιλκίς, με νέους, εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, γυναίκες, να διασκεδάζουν, λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου. 

"Καλή Χρονιά με ΥΓΕΙΑ, Χρόνια Πολλά με ΠΡΟΛΗΨΗ"


Σύλλογος Καρκινοπαθών νομού Κιλκίς "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"
Μέχρι την εκπνοή του 2018 συνεχίζουμε στο "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς, στο διαμορφωμένο σπιτάκι του Δήμου Κιλκίς με ευχές και εδέσματα. Η στήριξή σας, μας δίνει ΔΥΝΑΜΗ και για το 2019.

''Νέο Διεθνές Πανεπιστήμιο'' σε 6 πόλεις της Μακεδονίας - Το Κιλκίς γιατί στην απ' έξω... πάλι;



Επιμέλεια - Σχολιασμός: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς 
Όλες οι πόλεις στις οποίες θα εδρεύει κομμάτι του νέου αυτού Πανεπιστημίου κέρδισαν από κάτι. Ακόμη και η Δράμα! Το Κιλκίς όμως τίποτα... ποιος ο λόγος; Δεν οφείλουμε να αναρωτηθούμε το γιατί; 

Οκ, δεν χάσαμε το τμήμα που ήδη έχουμε. Είναι μοναδικό στο είδος του και παράγει σημαντικό έργο. Γιατί όμως ενώ έχουμε δυνατές υποδομές να μην διεκδικούμε επάξια και ένα ακόμη τμήμα ή και 2; Και δεν φταίνε πάντα οι ''κακιές'' Σέρρες, όπως λένε ορισμένοι.