NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Ζάχαρης: Το 2020 φεύγει και παίρνει μαζί του το φόβο, την αγωνία και τον εγκλεισμό


Το 2021 ας είναι έτος  χαράς, υγείας και προκοπής. Ας είναι έτος με επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις. Σχέσεις που είναι άρρηκτα συνδεμένες με το DNA του Έθνους μας.

 Ας είναι έτος «Ελευθερίας».

Συμμετοχή του Δήμου Παιονίας στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια- COVID-19»



Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε «Μπορούμε» συμμετείχε στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια- COVID-19» διανέμοντας 28 διατακτικές επιταγές σε κατοίκους του Δήμου Παιονίας. Το πρόγραμμα συνέβαλλε τα μέγιστα στην προσπάθεια υποστήριξης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού που υφίστανται τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, σε μία παραμεθόριο περιοχή με αγροτικό προφίλ που χαρακτηρίζεται από υψηλό δείκτη ανεργίας.

Δέκα έκτακτες προσλήψεις από το Δήμο Κιλκίς

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Την πλήρωση δέκα (10) θέσεων ως έκτακτου προσωπικού για την υποβοήθηση του Τμήματος Εσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνει ο Δήμος Κιλκίς.  Οι συμβάσεις εργασίας είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα ολοκληρωθούν στις 31.1.2021 ενώ το αντικείμενό τους αφορά την εκκαθάριση των δηλώσεων επιφάνειας και υπολογισμού φόρων, τελών και εισφορών.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (25/12/2020)

 

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (25/12/2020)


Ζητείται Διανομέας - Delivery για το Brown Coffee+Breakfast στο Κιλκίς. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με το 6909002222.
Απαραίτητα προσόντα:
- Δίπλωμα οδήγησης δικύκλου
- Γνώση της περιοχής του Κιλκίς