NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Μια παράσταση με άρωμα παράδοσης από το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς στα φετινά ‘’Ελευθέρια’’

 

Αρώματα ακριβά και μουσικές αγαπημένες από τη νησιωτική χώρα, την Ήπειρο και τη Θράκη σκόρπισε η χορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.

Συγχαρητήριο ΔΕΕΠ Ν.Δ ν. Κιλκίς, για την επανεκλογή του Κυριάκου Σωτηριάδη

 


Ως  πρόεδρος  της  ΔΕΕΠ  Ν.Δ ν. Κιλκίς, εκφράζοντας  πλήρως  το  σύνολο  των  μελων  της  Διοικούσας  Επιτροπής,,συγχαίρω  από βάθος  καρδιάς  τον  κ. Κυριάκο  Σωτηριάδη  για  την  επανεκλογή  του  στην 

Δήμος Κιλκίς, KLEEMANN και εθελοντές ‘’έβαλαν ένα χεράκι’’ και καθάρισαν το δάσος Αγίου Γεωργίου

 


Μια μεγάλη φιλοπεριβαλλοντική αγκαλιά άνοιξαν στο περιαστικό δάσος Αγίου Γεωργίου

ο Δήμος Κιλκίς και η εταιρία ανελκυστήρων KLEEMANN βοηθώντας το με τις περιποιητικές τους φροντίδες να ‘’ανασάνει΄΄ από σκουπίδια και χόρτα.


 Εργαζόμενοι του Δήμου Κιλκίς, της KLEEMANN, εθελοντές, μαθητές και μικρά παιδιά έκαναν πράξη το σύνθημα της φιλοπεριβαλλοντικής δράσης ‘’Βάλε ένα χεράκι’’ και αντλώντας θετική

Επανεκλέχτηκε ο Κυριάκος Σωτηριάδης στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

 


Επανεκλέχτηκε στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Σωτηριάδης και με ανάρτησή του ευχαριστεί όσους τον στήριξαν στην οποία αναφέρει τα εξής:

Η πρώτη χειροτονία του Κιλκισίου Βαρθολομαίου

 

Μέσα σε κλίμα βαθειάς συγκινήσεως αλλά και πνευματικής χαράς στον Ιερό Ναό των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, Πολιούχων και Προστατών του Κιλκίς, έλαβε χώρα η εις Διάκονον χειροτονία του Υποδιακόνου Κωνσταντίνου Παζιώτη, από τον κυριάρχη Επίσκοπο, Σεβ. Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022.