NEAPOREIAWEBTV

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ Ν. ΚΙΛΚΙΣ



Πανηγυρική όπως εξελίχθηκε συνεδρίαση της νομαρχιακής οργάνωσης της ΝΔ πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2020 στα γραφεία της ΝΟΔΕ στο Κιλκίς με την παρουσία και του  Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά.

Αποτελέσματα εκλογών στο νοσοκομείο Κιλκίς


Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 6/3/2020, 10:15 μ.μ.


Άμεσα εξιχνιάστηκε η υπόθεση βίαιου θανάτου 44χρονης στη Βέροια
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση βίαιου θανάτου 44χρονης

Παρουσίαση του βιβλίου "Το κόκκινο ποτάμι", στο Δροσάτο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου Κιλκίς
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου, σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο του Δροσάτου, σας προσκαλεί το Σάββατο 07/03/2020, η ώρα 19:00, στο δημοτικό σχολείου του Δροσάτου, στην εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου "Το κόκκινο ποτάμι. Η τραγωδία του ελληνισμού της ανατολής" 

Μαζί μας ο συγγραφέας του βιβλίου κύριος Τσιρκινίδης Χάρης.

Ομιλητής: Μωυσίδης Βασίλης (Εντετ. συμβ. δήμου Θεσσαλονίκης)

Συντονιστής: Τυριτίδης Νίκος (ηθοποιός)

Στο πάνελ θα συμμετέχει ο ηθοποιός της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς κύριος Φραντζέσκος Θοδωρής (Κερέμ) κι ο εκδοτικός οίκος Κυριακίδη.

Γεωργαντάς: "Tα ΕΛΤΑ θα συνεχίσουν να επιτελούν τον κοινωνικό τους ρόλο"


O Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς απηύθυνε, χθες, ομιλία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της ψήφισης του Σ/Ν του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο περιέχει διάταξη που προβλέπει απόδοση αποζημίωσης καθολικής υπηρεσίας ύψους 15 εκ. ευρώ.