NEAPOREIAWEBTV

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022

Διπλασιάζεται η επιδότηση φυσικού αερίου σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις τον Απρίλιο

 


Διπλάσια θα είναι η κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς φυσικού αερίου νοικοκυριών και επιχειρήσεων για τον Απρίλιο σε σχέση με το Μάρτιο, δηλαδή θα διαμορφωθεί τον Απρίλιο σε 40 ευρώ ανά θερμική MWh, από 20 ευρώ τον Μάρτιο.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς απέκτησε Λεωφορείο με δωρεά και ευχαριστεί

 Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς απέκτησε Λεωφορείο με δωρεά και ευχαριστείΤα παιδιά, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και ο Σύλλογος Διδασκόντων: νιώθουν την ανάγκη να

Με τροπολογία Γεωργαντά ,45 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους για αγορά ζωοτροφών


Σε περαιτέρω στήριξη των κτηνοτρόφων προχώρησε η κυβέρνηση, με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,

Ο ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς ευχαριστεί το Α.Τ. Παιονίας και τον πρόεδρο του Βαφειοχωρίου


ΔΕΔΔΗΕ – Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος σε Μύλους, Κολχίδα, Νέα Ροδώνα
Ο ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς ευχαριστεί δημόσια το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας (Γραφείο Ασφαλείας) και τον πρόεδρο του Βαφειοχωρίου Χρήστο Τζιβλικάκη.

Οι ενέργειές τους οδήγησαν στην σύλληψη σπείρας που πραγματοποίησε σειρά κλοπών μετασχηματιστών σε αγροτικές περιοχές της Παιονίας.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ο αγώνας της Α1 κατηγορίας Αργυρούπολης – Μεγ.Βρύσης

 Την αντίδραση της ΕΠΣ Κιλκίς προκάλεσαν οι διαμαρτυρίες γιά της συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα Ηρακλή Αργυρούπολης – Αστέρας Μεγάλης Βρύσης για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:



«Με τη δημοσιότητα που δόθηκε, μετά από βιντεοσκόπηση και αναπαραγωγή στιγμιότυπων ποδοσφαιρικού αγώνα στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας το περασμένο Σάββατο 2 Απριλίου, η διερεύνηση των συνθηκών διεξαγωγής

Γιάννης Ιωαννίδης : Παράλογη η απόφαση κατάργησης και μετεγκατάστασης τριών τμημάτων από το ΔΙΠΑΕ Σίνδου


 

Σειρά επαφών άρχισε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης  μετά την απόφαση βόμβα του Υπουργείου Παιδείας  να καταργήσει τρία τμήματα από το ΔΙΠΑΕ Σίνδου και να τα μεταφέρει στις Σέρρες .