NEAPOREIAWEBTV

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Προσφορά της ΜΕΛ Α.Ε. στο Κ.Υ. Πολυκάστρου

Η Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου Α.Ε. (ΜΕΛ) αρωγός στην εθνική προσπάθεια κατά του ιού βρίσκεται στο πλευρό των γιατρών και των νοσηλευτών.

Πρώτος ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε πρωτάθλημα σκακιού μέσω διαδικτύου



Την πρώτη θέση ανάμεσα σε δέκα ομάδες κατέλαβε ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς στο 1o Διαδικτυακό Διασυλλογικό Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού (blitz), που

Διακοπή υδροδότησης σε περιοχές του Κιλκίς, την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020



Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
 

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών: 21η Ιουνίου, Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι και την είσοδο της πόλης και από τα ταξί μέχρι και τις Α' εργατικές κατοικίες.

Δήμος Κιλκίς: Διαθέσιμη ξανά στο κοινό η Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για Covid -19



Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς

 

 Η υγειονομική κρίση διακόπτει και πάλι βίαια το νήμα της κανονικότητας και μας φέρνει αντιμέτωπους με το απρόβλεπτο, με τη στενότητα της κοινωνικής

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του πρώην Κοινοτάρχη Παλαιού Αγιονερίου



Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
"Ο Δήμος Κιλκίς και η Κοινότητα Παλαιού Αγιονερίου πενθούν την ξαφνική απώλεια του Γιάννη Στεφανίδη. Ο εκλιπών υπηρέτησε με μαχητικότητα την Αυτοδιοίκηση ως Κοινοτάρχης στο Παλαιό Αγιονέρι και ο πρόωρος θάνατός του μας καταθλίβει.
Στην οικογένεια και στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια."

Συλλυπητήριο Μήνυμα Συμβουλίου Κοινότητας Παλιού Αγιονερίου



Ανακοίνωση Συμβουλίου Κοινότητας Παλιού Αγιονερίου
 

"Το Συμβούλιο Κοινότητας Παλαιού Αγιονερίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την αιφνίδια και απροσδόκητη απώλεια του τέως Προέδρου του χωριού, Γιάννη Στεφανίδη.  Τα μέλη του Συμβουλίου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του."